TOP lepotni izdelek slovenskih instagramerk

Tri gorske lepotice, ki jih za letošnje poletje priporočajo priljubljene slovenske instagramerke

Negotovi časi in dnevno spreminjanje ukrepov so marsikomu prekrižali načrte za dopust. Zato je v teh posebnih okoliščinah napočil čas, da se uzremo okrog sebe in lepe poletne spomine ustvarimo kar doma. Slovenija za radovednega raziskovalca ponuja ogromno – od obmorskih užitkov, do dobre hrane in uživanja v neokrnjeni naravi.  Če ste na lovu za idejami za manj obljudene pohode po Sloveniji, ki ponujajo čudovite razglede, kar nadaljujte z branjem. Za namig smo namreč vprašali tri priljubljene slovenske instagramerke – Urško Ahac, Pio Mencinger in Uršo Drofenik.

 

Urška Ahac: Po razgled na Rodico

Marsikdo je obiskal Bohinj, zaplaval v jezeru, a malokdo se je povzpel na bližnjo Rodico (1966 m). Urška Ahac, nekdanja alpska smučarka in športna navdušenka, ki doživetja s svojih pohodov deli na svojem Instagram profilu, priporoča izhodišče iz Javorja in pot čez Planino Suha, ki vas popelje do Rodice in čudovitega razgleda na bližnje gore. Za lepo krožno pot se odpravite še na Vogel in se v bohinjsko dolino spustite z gondolo. Ne bo vam žal!

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Pia Mencinger:  Soriška planina

Pia Mencinger, sicer zobozdravstvena asistentka in študentka ustne higiene, na Instagramu navdušuje s čudovitimi fotografijami in pohodi v družbi prelepega kosmatega prijatelj pasme malamut. Obiskala je že številne vrhove, a pri srcu ji najbolj ostaja  Soriška planina (1307 m), ki je idealno izhodišče za pripadajoče hribe Lajnar, Slatnik, Šavnik, Možic in Dravh. Izkušenejši pohodniki se lahko odpravite še dlje proti zahodu, preko Vrha Bače do Koble (1450 m) in morda celo do Črne prsti (1792 m).

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Urša Drofenik: Planina Korošica

Vse v življenju Urše Drofenik je povezano s športom, hribi in aktivnostmi na prostem, celo njena služba.  Na blogu ursha.si že več let deli fotografije in zgodbe iz narave, organizira fotografske delavnice, aktivna pa je tudi pri lavinskih delavnicah s štirinožnimi prijatelji. Urša priporoča izlet na Planino Koršica, ki se nahaja na jugozahodnih pobočjih 1968 m visoke Košutice. S planine, na kateri stoji pastirska koča odpre lep razgled na Košutico, Veliki vrh v Košuti, Zajmenove peči, Begunjščici ter delu goram nad Zelenico. Urša priporoča pot čez Ljubelj.

 

This slideshow requires JavaScript.


V hribe le po dobre spomine

Da boste iz gorskega sveta sestopili le z dobrimi spomini,  je treba med drugim poskrbeti tudi za ustrezno zaščito pred soncem. Pri tem pa opekline, ki jih lahko povzročijo zelo močni UVA in UVB žarki v visokogorju, niso edina nezaželena stvar na poti. Noben športni navdušenec in ljubitelj hribov si namreč ne želi lepljivega občutka na koži ali zamašenih por!

Vrhunsko dermatološko testirano zaščito pred soncem za vse tipe kože, tudi tiste najbolj občutljive, ponujajo izdelki Vichy Capital Soleil. Vodice za zaščito pred soncem Capital Soleil so zaradi svoje lahke teksture in preprostega nanašanja v kombinaciji z zaščitnim faktorjem SPF 30 ter odpornostjo na vodo in znoj idealne za vse pohodnike.

 

Zaščito obraza pa ponujajo tri ciljane nege z zaščitnim faktorjem SPF 50:

Matirajoča nega 3 v 1 za mastno in mešano kožo, ki matira in poskrbi, da se mastni sijaj kljub potenju ne povrne.

Inovativna krema za zaščito pred soncem z anti-age učinkom, ki hkrati ščiti in deluje pomlajevalno. Saj vemo, da izpostavljanje sončnim žarkom lahko postara kožo!

Obarvana zaščitna krema 3 v 1 proti temnim lisam, ki poenoti polt in pomaga pri nadležnim hiperpigmentacijskim lisam

Izdelki Capital Soleil so hipoalergeni, vodoodporni, vsebujejo pa tudi blagodejno Vichy termalno vodo.


Uživajte v lepotah Slovenije in hkrati ostanite zaščiteni in varni pred soncem!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si