TOP lepotni izdelki letošnjega poletja

Odkrijte svoje barve

L’OCCITANE je lani lansiral zelo sončno, zelo slastno kolekcijo šmink, balzamov, pilingov in mask, ki so jih navdihnile provansalske tržnice. Letos pa je to kolekcijo še razširil in izboljšal, svoj navdih pa je našel v sijajnih barvah iz edinstvene regije, ki mu je tako pri srcu: to je Provansa.

 

Slastni oljni glosi za ustnice

 

Junija na police prihaja kar 7 novih odtenkov Intenzivne sadne šminke! Tako kot že obstoječe šminke tudi nove ne vsebujejo silikonov in sestavin živalskega izvora (razen čebeljih izdelkov), prepojene pa so s soncem obsijanim sadjem. So izjemno negovalne, po ustnicah pa zdrsijo gladko kot svila in na njih pustijo vlažilen polmat zaključek, ki ga odlikuje kar do 8-urna obstojnost. In potem je tu še dišava … Sveže sadne note v misli prikličejo slastne sočne sadeže, da se vam bodo kar pocedile sline!

L’OCCITANE predstavlja tudi 3 Slastne oljne glose za ustnice, Slastni piling za ustnice z melono ter Poživljajočo masko za obraz in oči z melono. Zdaj je torej še več razlogov, da se zabavate z ličili in maskami ter pustite, da vaš obraz zasije. Ste pripravljeni razkriti svoje barve?

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Na voljo v trgovinah L’Occitane in spletni trgovini www.loccitane.si od junija 2020.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si