Top nasveti, ki jih morate upoštevati pri nakupu telefona za vašega najstnika

Sisters making selfie

Najstniki imajo svoja mnenja in potrebe, ki se pogosto razlikujejo od mnenj njihovih staršev. To velja tudi za področje pametnih telefonov. Če se sprašujete, kateri pametni telefon je najboljša izbira za najstnika, se morate pred nakupom pozanimati o najpomembnejših in najuporabnejših lastnostih ter funkcijah.

Videz in otip –najbolj eleganten pametni telefon na trgu

Mladostniki se vedejo, kot da oblika telefona ni pomembna, toda to ni res. V resnici jim je izražanje lastnega stila in individualnosti ključnega pomena. Telefon z izjemnim dizajnom, impresivne izdelave ter vpadljivimi detajli je lahko odličen spremljevalec v vsaki priložnosti. Vašemu mladostniku bo pomagal zgraditi lastno identiteto ter samozavest.

Dolgoživost baterije – vsaj 3000 mAh kapacitete

Najstniki obožujejo stalen stik s svojimi prijatelji. Drug z drugim delijo vse, kar vidijo in izkusijo, medtem ko poslušajo glasbo, brskajo po spletu ali gledajo YouTube videe. Zaradi tega nas ne preseneča, da je dolgoživost baterije ključen parameter pri izbiri pametnega telefona za najstnika. Baterija kapacitete vsaj 3000 mAh je nujna, saj omogoča brezskrbno zabavo in socializiranje tudi do dveh dni brez polnjenja.

AndroidPIT-Huawei-P9-Lite-6559

Enostavnost in funkcionalnost – elegantna programska oprema in ergonomika

Najstniki se ne ukvarjajo z ugotavljanjem, kako posamezne funkcije delujejo in branje priročnika ne pride v upoštev. Zato naj bo mladostnikov pametni telefon intuitiven in naj ponuja hiter dostop do glavnih funkcij.

Fotoaparat – dobra resolucija, optika in programska oprema z odličnimi zmožnostmi                                                                                         

”Slikaj, drugače se ni zgodilo”, pogosto pravijo mladostniki. Najstnikov telefon mora vsebovati kamero, ki zajema odlične fotografije tudi v pogojih z malo svetlobe. Veliko dodatnih funkcij, še posebno tistih za zajemanje selfijev, je obveznih!

Nizka cena in razpoložljivost – telefon, ki ga prodajajo vaši operaterji po privlačni ceni

Cena morda vašemu najstniku ni pomembna, toda najboljši pametni telefon mora ponujati največ funkcij po najnižji ceni. Izberite napravo, ki ima najboljše razmerje med ceno in zmogljivostjo ter je dostopna pri operaterju po privlačnih cenah.

huawei-p9-lite

Naš top izbor – Huawei P9 Lite

P9 Lite ustreza tudi najzahtevnejšim kriterijem, saj ima jasen in priročen meni z bližnjicami. Nastavitve so razporejene glede na pogostost uporabe določene funkcije in vse aplikacije so prav tam, kjer jih pričakujete – na domačem zaslonu. Ponaša se s 13MP glavno kamero in 8MP prednjo kamero. Visoka ločljivost, brilijantna optika ter  enostavna a zmogljiva oprema za ojačevanje in svetlobne učinke bodo postali nezamenljivi. Integrirani upravljalec tem omogoča prilagajanje praktično vsakega detajla UI vmesnika. Za izgled, ki pusti vtis. Baterija vas nikoli ne bo pustila na cedilu. Tudi če se odstotki spustijo nevarno nizko, P9 Lite vašega otroka ne bo pustil nedosegljivega, saj Ultra Power plan doda nekaj ur upravljanja s telefonom, s tem, da onemogoči funkcije, ki porabljajo veliko baterije in so v tistem trenutku nepotrebne. P9 Lite ponuja res zmogljive funkcije in impresiven dizajn po dostopni ceni. Na voljo je pri vseh operaterjih, z izbiro privlačnih naročniških paketov in ponudb.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si