Najslajši osvežilni kavni hit letošnjega poletja!

Boljše celo od klasične ledene kave

Vroči poletni dnevi so tisti, ko nemalokrat iščemo hitro osvežitev, senco ali ohladitev. Letos se hladimo in obenem razvajamo naše brbončice s prav posebno pijačo, ki je lahko tudi sladica in je nedvomno hit letošnjega poletja.

 

 

Letošnje poletje je v znamenju Barcaffè Affogata, poletnega napitka, ki je v Italiji že zelo prepoznaven. Gre za kepico najboljšega vaniljevega sladoleda, ki ga prelijemo z vročim espressom.

Vsako poletje se pojavi pijača, ki zasvoji Slovenijo. Hit poletja je tokrat postavil Barcaffè, ki  v letošnjem letu praznuje tudi okrogel jubilej – 50 let. Barcaffè Affogato je pripravljen iz vaniljevega sladoleda, prelitega z vročim espressom in ščepcom kajenskega popra.

Najpomembnejša sestavina za dober Barcaffè Affogato je dobra kava. Barcaffè espresso je nosilec 8 zlatih medalj na mednarodnem degustacijskem tekmovanju v Italiji. Prepoznavnost in uspeh temeljita na uporabi najkakovostnejših vrst kave, ustvarjanju avtentičnih espresso mešanic in večletnemu vlaganju v izobraževanje baristov, saj se pri Barcaffèju zavedajo, da za vsako skodelico kave stoji tudi znanje strokovnega barista.

Barcaffè  Affogato je prefinjenost okusa kave na popolnoma novem nivoju, pregreha, ki se ji ne boste mogli upreti letošnje poletje in vas bo v enem zbudila, osvežila in pocrkljala. Privoščite si ga lahko v vseh lokalih Teta Frida po Sloveniji in v ostalih lokalih, katerih seznam najdete TU.

 

Privoščite si Barcaffe Affogato.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si