Top pomladni modni trendi

Če pridno berete tiskano Grazio, potem ste o prihajajočih trendih že več kot podučene, a ker nas le še nekaj dni loči do uradnega začetka pomladi in ker trenutno vse zagotovo urejamo in načrtujemo našo pomladno garderobo, vam danes predstavljamo ključne pomladne modne trende, ki so kraljevali na modnih pistah in ki bodo prav kmalu zavzeli tudi trgovine in ulice:

Klasično-neklasičen jeans

Klasičen, z različnimi dodatki, spran ali v tie-dye vzorcu- jeans je vsekakor kraljeval na modnih pistah in si letošnjo pomlad prav posebno mesto zasluži tudi v vaši omari!

Chanel/Bottega Veneta/Isabel Marant

Udarni neon

Tiste najbolj pogumne, boste letos posegle po najbolj udarni barvni paleti- neon barve se namreč tudi to sezono še ne poslavljajo!

Moschino/Helmut Lang/Courreges

Trenč plašč

Ena tistih modnih klasik, ki bi morala viseti v prav vsaki ženski omari, še posebej pa to velja za letošnjo pomlad, ko je ta modni kos na marsikateri modni pisti dobil osrednjo vlogo!

Louis Vuitton/Fendi/Burberry

V duhu 60-ih

Oziroma natančneje v duhu močnih in udarnih vzorcev, ki so jih po vzoru stilov iz 60ih letih, modni oblikovalci vključili v aktualne kolekcije!

Prada/Paco Rabanne/Christopher Kane

Pomlad v belem

Čeprav Grazije zagovarjamo, da se bela barva nosi vse leto, pa je pomlad vsekakor čas, ko zares pride do izraza, z nami pa se bodo strinjali tudi oblikovalci, bela barva namreč ne manjka v prav nobeni kolekciji!

Loewe/Alexander McQueen/Isabel Marant

Naprej v trope

Prav poseben vzorec, ki se po dolgem času ponovno vrača nazaj na modne piste, nas pa v mislih popelje daleč naprej nekam pod palmo, če smo natančne!

Versace/Valentino/Dolce&Gabbana

Koralna .2

Še ena barva, ki je že lansko sezono prevzela modne oblikovalce in ki se tudi to sezono še ne poslavlja, pomlad bo rožnatih in predvsem koralnih tonih!

Valentino/Marques Almeida/Jonathan Simkhai

Pikica pri pikici

Ljubek in tako zelo simpatičen modni trend, ki ga bomo našle na prav vseh modnih kosih in ki ga bomo nosile tako za vsak dan, kot tudi za nekoliko bolj elegantne in celo svečane priložnosti!

Michael Kors/Noon by Noor/Carolina Herrera

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si