TOP šest božičnih filmov za resnične romantike

Šest najboljših romantičnih božičnih filmov na Pickbox NOW

 

V božičnih praznikih je nekaj magičnega in zato je december zelo romantičen mesec. To posebno vzdušje ustvarijo božični filmi, ki so idealni za gledanje v dvoje.

Pickbox NOW decembra predvaja kup božičnih filmov, mi pa vam predstavljamo seznam šestih najboljših romantičnih filmov. Uživajte v romantičnem ozračju in se spomnite, da je v čarobnem božičnem času vse mogoče, zato vam želimo veselo zaljubljanje!

 

PEPELKIN BOŽIČ (A CINDERELLA CHRISTMAS)

Sodobna priredba klasične pravljice vas bo navdušila z božično romantiko. Glavna junakinja je Angie, ki trdo dela in se trudi v stričevem podjetju, vse zasluge pa prevzema njena sestrična Candace. Ko si Angie vzame prost dan, da bi šla na božični ples, ji maska in obleka omogočita, da se sprosti in zabava. Na plesu se ji oko ustavi na Nicholasu, bogatem mladeniču. Preden Angie razkrije, kdo je, zapusti ples, Nicholas pa začne iskati skrivnostno žensko.

 

Cinderella Christmas

 

BOŽIČNA ZGODBA (THE CHRISTMAS COTTAGE)

Legenda pravi: „Vsak par, ki noč preživi v božični koči, se bo večno ljubil.“ Vendar Lacey Quinn ne verjame v pravljice niti v legendo božične koče. Kot priča svoji najboljši prijateljici Avi je med drugim zadolžena za krašenje koče za mladoporočenca. Preprosta naloga, vsaj tako je mislila, vendar ni računala na pomoč seksi Eana Callahana, nevestinega brata. Noč v romantičnem okolju, medtem ko zunaj divja snežni metež, v Lacey prebudi upanje, da se pravljice lahko uresničijo.

 

Christmas Cottage Cover

 

POPOLN BOŽIČ (A PERFECT CHRISTMAS)

Božična romantična komedija se vrti okrog mladoporočencev Cynthie in Steva, ki pripravljata prvi skupni božič. Želita si, da bi bilo vse popolno, saj ju bodo obiskali sorodniki. Potem Cynthia izve, da je zanosila prej, kot sta načrtovala, Steva pa nenadoma odpustijo. Par se odloči, da bo ti novici prikril pred družino.

 

A Perfect Christmas

 

BOŽIČ BREZ MENE (MISS ME THIS CHRISTMAS)

Netipična romantična božična komedija v središče postavi ločitev. Na zahvalni dan se Regina in Franklin odločita, da se bosta ločila. Malo pred božičem Regina biva v istem hotelu, kjer sta se poročila. Začne strastno romanco z Ulyssesom, ekscentričnim milijonarjem, in poskuša racionalizirati, da je njenega zakona konec.

 

Miss Me This Christmas

 

MOJA BOŽIČNA LJUBEZEN (MY CHRISTMAS LOVE)

Nepopravljiva romantičarka Cynthia verjame v večno ljubezen, toda zdi se, da v resnici nikoli ni dala prave priložnosti niti enemu moškemu. Tik pred božičem začenja dobivati darila od skrivnostnega človeka. Ugotoviti poskuša, kdo je to, in upa, da bi prav on lahko bil tisti pravi.

 

My Christmas Love

 

KRALJEVSKI BOŽIČNI PLES (A ROYAL CHRISTMAS BALL)

Neverjetna božična kraljevska zgodba se vrti okrog kralja Charlesa, 39-letnega samskega moškega, ki za božični ples nima spremljevalke. Spomni se simpatije iz študijskega časa v Ameriki in jo hitro poišče. Nikoli se ni poročila, vendar je vzgojila sedemnajstletnico, ki bi lahko bila njegova hčerka in princesa njegovega kraljestva.

 

A Royal Christmas Ball

 

Vse božične filme poiščite na Pickbox NOW, zaljubite se in se spomnite, da je v čarobnem času leta resnično vse mogoče!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si