Torbe, ki jih bomo nosile prihodnjo pomlad

Mesec mode še traja, ljubitelji stila pa se trenutno mudijo v Parizu, kjer se je fashion week začel včeraj. GRAZIA si je do sedaj ogledala kar nekaj revij priznanih modnih oblikovalcev, ki so razkrili svoje kolekcije za pomlad-poletje 2016, spodaj pa predstavljamo torbe, ki jih bomo nosile v prihajajočem toplejšem obdobju!

Chloé

Da bodo resice še vedno ‘kul’ tudi prihodnjo pomlad, dokazuje modna hiša Chloé, ki je svoje torbice za čez ramo okrasila z dolgimi resastimi obeski. Klasika + boho chic je nedvomno odlična kombinacija!

Chloe : Runway - Paris Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2016

Cristiano Burani

Torbice okrog pasu že dolgo niso bile tako modne. Tudi blagovna znamka Cristiano Burani ostaja zvesta resicam, le da jih je iznajdljivo preselila na torbe, pripete na pas. Dva modna dodatka v enem!

Christiano_Burani

Max Mara

Vrv, ki nas takoj asocira na jadranje in morje, služi namesto ročaja, a celota še vedno deluje zelo modno in šik! Italijanska blagovna znamka pa je prav tako ponovno dokazala, da lahko kateri koli vzorec v hipu spremeni v modni hit!

Max Mara - Runway - Milan Fashion Week SS16

DKNY

Večerni clutchi še nikoli niso bili tako uporabni. Pri modni hiši DKNY so zanje naredili prav poseben ročaj, ki lahko dobro služi tudi takrat, ko se fashionista odpravi na ples in noče kar nekje odložiti svoje torbice.

DKNY Women's - Runway - Spring 2016 New York Fashion Week: The Shows

Maison Margiela

Modni nahrbtniki, ki služijo namesto torbice in se kot zelo uporabni izkažejo tudi na kolesu, so postali manjši in še bolj podobni torbam. Naramnice so namreč skrite in služijo kot pas.

Maison_Margiela

Alexis Mabille

Še ena novost so mini nahrbtniki, ki se na pas pripnejo kot obesek za ključe, kljub temu pa imajo za shranjevanje kot veliki nahrbtniki kar dva žepka.

Alexis Mabille : Runway - Paris Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2016

Burberry Prorsum

Zelo mini, zelo šik! Modna hiša Burberry nas je navdušila s svojimi izredno majhnimi torbicami, v katere lahko sicer spravimo le telefon in kakšno šminko, a včasih je to vse, kar potrebujemo.

Burberry Prorsum - Runway - LFW SS16

Aigner

Zakaj ne bi podvodnega sveta preselili na kopno, so se verjetno spraševali pri modni hiši Aigner, ki je svoje klasične clutche okrasila z morskimi zvezdami, školjkami in hobotnicami.

Aigner

Moschino

Visoke pete strogo prepovedane! Moschinova ženska ima kot ponavadi najbolj izstopajočo torbo, letos pa se je prelevila v prometno delavko. Sama pravila seveda krši, saj se je po pisti sprehodila v ultra visokih petkah. Čisto uporniško, čisto Moschino!

Moschino - Runway - Milan Fashion Week SS16

Foto: Getty

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si