Torbice, ki jih obožuje britanska kraljeva družina, so na razprodaji

Ste pripravljeni na dobre novice? Linija torbic DeMellier London, oblikovalke Mireie Llusie-Lindh, ki jo obožujejo Meghan Markle, Kate Middleton, Camilla Parker Bowles in številne ostale pomembne osebnosti, je v času črnega petka (ja, še danes in jutri!) znižana za 20 %. In še bolje: znižane so prav vse!

DeMellier je prav posebna znamka trajnostnih torbic, z vizijo oblikovati torbice, ki bodo ženskam dale občutek samozavesti in moči. Oblikujejo jih ženske, za ženske – le one namreč vedo in resnično razumejo kako oblikovati za drugo žensko, da se bo le-ta počutila posebno, edinstveno in neustrašno. Rezultat so moderni, a brezčasni modni kosi.

Zato ni skrivnost, zakaj po njih že dalj časa posega tudi britanska kraljeva družina. Z zeleno DeMellier London torbico smo lahko Meghan Markle opazili že leta 2018, ko sta s princem Harryjem obiskala mesto Cardiff. Kombinirala jo je s klasično črno, torbica pa je poživila celoten videz.

The Mini Venice375 €  300 €

Pred kratkim smo s torbico DeMellier London, v nekoliko drugačnem dizajnu in barvi, lahko opazili tudi vojvodinja Kate Middleton. Ta se je z njo pojavila v Londonu, v kombinaciji z drzno rdečo. Njen videz nam bo vsekakor ostal v spomninu!

The Nano Montreal375 €  300 €

GRAZIA nasvet: če se odločate za nakup klasične in vsestranske torbice, s pridihom večne elegance, je DeMellier London prava izbira. 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si