Transformirajte trepalnice z maskaro Max Factor Lash Crown

Max Factor predstavlja maskaro Lash Crown, ki bo predrugačila uporabo maskare. Navdih zanjo so tehnike umetnikov ličenja, s katerimi dosegajo čudovito polne, podaljšane in debelejše trepalnice.

Max Factor Lash Crown je zasnovana z inovativno konico krtačke v obliki krone, ki ustvari videz dolgih in gostih trepalnic. Z njo boste ustvarile definirane in povečane trepalnice od korena do konice z enim samim nanosom.

Tina Fabjan, vodja umetnikov ličenja Max Factor, je o inovativni maskari povedala: “Ko želijo ženske, da se zaradi njihovega ličenja za njimi obračajo glave, jim svetujem, naj poudarijo oči, saj je to prva stvar, ki jo ljudje opazimo na drugih. Najbolj zaželjen izgled trepalnic so dolge, enakomerne in definirane od korena do konic, biti pa morajo tudi zelo polne. Z uporabo podaljševalnih tehnik in različnih tipov maskar lahko gradimo videz trepalnic z definicijo manjših trepalnic in hkrati z veliko volumna pri korenu, kar je lahko časovno precej zamudno. Nova Max Factor Lash Crown mi omogoča, da ustvarim močan videz v trenutku – hitro in učinkovito.”

 


Inovativna krtačka
Krtačka nove maskate je s krono na konici zasnovana intuitivno in z namenom, da enakomerno doda volumen pri korenu trepalnic, hkrati pa zagotovi definicijo in ločitev konic.
Ob strani ima maskara dva seta ščetin, ki sta “barvno” ločena na spodnji strani krtačke. Vsak set sestavlja 135 ščetin v treh vrsticah, kar zagotavlja definicijo. Distinktivna glavna stran krtačke ima loke, ki omogočajo natančno in enakomerno ločitev trepalnic v notranjem in zunanjem kotičku očesa.
Zahvaljujoč mehkim silikonskim ščetinam z maskaro dosežemo korene trepalnic in s tem ustvarimo gostoto na dnu. Izpostavljeno “barvno” jedro je pametno oblikovano, da vam pokaže, kdaj je dno ščetin prazno, kar omogoča targetiranje točno določenih trepalnic, brez skrbi da bi nanesli preveč izdelka na tiste, ki so že obarvane.

 

 

 

 

 

 
Poskrbite za glamurozno zapeljive trepalnice z Max Factor Lash Crown maskaro.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si