Trendi in slastne – tri nove različice balzama Labellino


Vas mikajo sladke vaniljeve tortice, osvežujoča sadna kokosova voda in cvetlične arome omamno dišečih češnjevih cvetov? Le komu to ne vzbuja dobre volje? Tudi Labellino se predstavlja v teh treh novih odtenkih za slastno negovane ustnice.

Labellino Vanilla Cakepop, ki diši po priljubljenih gurmanskih notah, kot so vanilja, karamela, sveže pecivo in narcise, Labellino Coconut Water & Aloe Vera za otipljivo mehke in voljne ustnice z nežnim sijajem ter Labellino Blueberry & Cherry Blossom, ki poskrbi za razpokane in suhe ustnice, so nove različice modnega strokovnjaka za nego ustnic, ki dopolnjujejo mladostno in priljubljeno linijo Labellino s tremi novimi doživetji za ustnice.

Igriv, priročen in negovalen
Labellino balzam se dobro prilega v dlan: dovolj je že majhen zasuk in nežno odišavljena negovalna formula balzama Labellino z dragocenim karitejevim maslom dolgotrajno navlaži ustnice. Posebna oblika se prilega ustnicam in zagotavlja užitek pri nanosu. Lepotni pripomočki v priljubljenih odtenkih vijoličaste, zlate in pastelno zelene se kot negovalni spremljevalci prilegajo tudi v najmanjše torbice.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si