Trendovska kolekcija potovalnih dodatkov, ustvarjena iz žic slušalk!

Slušake Sony h.ear on v rožnatem odtenku z eutijem za očala

Sony je v sodelovanju z mlado angleško ustvarjalko kopalnih oblačil iz trajnostnih virov Diano Auria, združenih pod blagovno znamko AURIA, ustvaril kolekcijo nepogrešljivih potovalnih dodatkov iz recikliranih odvečnih žic slušalk. Sestavljena je iz petih edinstvenih dizajnov, ki so jih navdahnile nove brezžične slušalke h.ear™ Wireless NC. Te za odlično kakovost zvoka ne potrebujejo več žične povezave, kar omogoča, da se v najljubšo glasbo potopimo brez običajnega zapletanja v odvečne kable.

Kolekcija edinstvenih dodatkov, ustvarjenih iz več kot 113 metrov žic, prihaja v petih sodobnih barvnih odtenkih Sonyjevih slušalk h.ear. Kolekcija Sony x Auria, poimenovana »Fashion Unplugged«, prinaša ovitek za potni list v sveži limetno rumeni barvi, prefinjen bordojsko rožnat etui za očala, torbo za na plažo v razburljivi cinobrasto rdeči, ovitek za pametni telefon v turkizni Viridian Blue barvi in ogleno črne natikače za na plažo.

Sony in Auria sta iz odvečnih žic ustvarila pet edinstvenih potovalnih dodatkov

Sony in Auria sta iz odvečnih žic ustvarila pet edinstvenih potovalnih dodatkov

Sonyjeve nove brezžične slušalke h.ear z odpravljanjem šumov, ki obljubljajo potovanja brez zapletov, dopolnjujejo potovalni dodatki, katere je navdihnil pomen sporočila »prepustite se glasbi« – vedno in povsod.

Direktorica in oblikovalka pri podjetju AURIA, Diana Auria, ustvarja modele, ki jih  nosijo tudi Rihanna, Daisy Lowe in Lily Cole. O novi kolekciji pravi: “Možnost sodelovanja s Sonyjem v tako inovativnem projektu se zdi neverjetna, a je več kot resnična. Sem zagovornica trajnostne naravnanosti v modni industriji in žice slušalk so odlično sredstvo za recikliranje in oblikovanje. Skupaj smo ustvarili resnično lahkotne, pisane in obstojne dodatke, nepogrešljive na vsakem potovanju.”

Sony h.ear on v limetno rumeni barvi za zaščito potnega lista

Sony h.ear on v limetno rumeni barvi za zaščito potnega lista

Kolekcija, ki je nastala na podlagi ideje o časovni kapsuli, dopolnjuje linijo Sonyjevih novih enobarvnih brezžičnih slušalk, ki poleg kakovostnega zvoka in udobja privlačijo občudujoče poglede. Zahvaljujoč tehnologiji NFC in Bluetooth slušalke h.ear ne potrebujejo žične povezave, temveč delujejo na osnovi preprostega dotika z NFC združljivo napravo. Opremljene so tudi s funkcijo digitalnega odpravljanja šumov, ki odstrani šume iz okolice in vam omogoča, da se prepustite izbrani glasbi.

Sony h.ear on slušalke v kombinaciji torbe za na plažo

Alberto Ayala, direktor marketinga za video in avdio izdelke pri Sony Europe, dodaja: “Vaše slušalke so podaljšek vas samih – kot telefon ali ključi, ki vas spremljajo čez dan. Slušalke h.ear so elegantne in zlahka prilagodljive vašemu stilu, saj smo jih oblikovali tako, da postanejo del vašega življenja.”

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si