Trenutek za vas in za vašo kožo

Ko si GRAZIA privošči neprecenljive trenutke le zase …

Vaša zaobljuba za prihajajoče pomladne in poletne dni? Več časa zase! Vzemite si trenutke za sprostitev in uživanje v lepotni negi, ki ne razvaja le kože, temveč tudi dušo. Blagodejne formule novih mask NIVEA so narejene po navdihu narave in poskrbijo za zdrav in svež videz kože z naravnimi sestavinami, kot sta mandljevo in arganovo olje.

Izberite najboljšo nego za svoj tip kože

Prepustite nego kože trem novim maskam iz družine NIVEA – Good Morning Fresh Skin, Bye Bye Dry Skin ter novi Q10 Power anti-age – ki omogočajo popolno izbiro nege za vse tipe kože. Vsaka maska NIVEA je popoln lepotni partner za edinstveni NIVEA trenutek zase. Maske lahko vzamete tudi s seboj na počitnice: ker so praktične velikosti in zavzamejo le malo prostora v kateri koli potovalni torbi.

Razvajanje enkrat do dvakrat tedensko

Nove maske NIVEA so popolna izbira za razvajanje obraza enkrat do dvakrat tedensko. Pred uporabo vedno očistite obraz, da lahko koža dobro vpije masko. Po 10–15 minutah sproščanja in vpijanja lahko masko odstranite s kozmetičnim robčkom – in učinek je tu. Nato nanesite dnevno ali nočno kremo in kremo za okrog oči, da zaokrožite ta posebni čas zase.

 

Maska za obraz NIVEA Good Morning Fresh Skin

NIVEA Good Morning Fresh Skin za 2x 7,5 ml: 2 evra

NIVEA Good Morning Fresh Skin maska za obraz za normalno kožo s svojo lahko, nežno modro obarvano emulzijo intenzivno vlaži in poskrbi za čudovito svežo kožo. NIVEA Good Morning Fresh Skin maska za obraz je obogatena z alojo, ki je znana po svojih zdravilnih lastnostih in osvežujočem učinku, kožo ohladi ter jo predrami za nove dogodivščine v vsakdanjem življenju. Intenzivno vlažilna formula vsebuje tudi vitamin E, pomemben antioksidant, ki pomaga uničevati proste radikale in ščititi celične membrane.

 

Maska za obraz NIVEA Bye Bye Dry Skin

NIVEA Bye Bye Dry Skin za 2x 7,5 ml: 2 evra

NIVEA Bye Bye Dry Skin maska za obraz zagotavlja čudovito gladko kožo. Ta izjemno hranilna maska z bogato oranžno rumeno emulzijo pomiri kožo in ji podari zdrav videz, obenem pa suho kožo naredi čudovito mehko. Formula, ki vsebuje izvleček medu in mandljevo olje, učinkovito prodre v kožo s hranilnimi in mehčalnimi sestavinami ter antioksidanti. S svojim edinstvenim kompleksom sestavin NIVEA Bye Bye Dry Skin maska za obraz razvaja suho kožo ter ji podari naraven, zdrav in navlažen videz.

 

Maska za obraz NIVEA Q10 Power anti-age

NIVEA Q10 Power anti-age za 2x 7,5 ml: 2 evra

Po sproščujočem druženju z NIVEA Q10 Power anti-age masko za obraz je koža gladka in mehka. Nova formula NIVEA Q10 Power v NIVEA Q10 Power anti-age maske za obraz nudi desetkrat več kreatina kot predhodne formule NIVEA Q10, zato maska resnično poživi in izboljša stanje kože, obenem pa zmanjša opaznost gub. NIVEA Q10 Power anti-age maska za obraz poveča tudi vsebnost vode v celicah, zato je koža zelo dobro navlažena, znaki staranja pa se zmanjšajo.

Ta edinstvena formula vam pomaga, da po uživanju v blagodejnem NIVEA času zase zasijete od znotraj navzven.

Novi izdelki so na voljo od marca 2019.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si