Tretji kulinarični teden v Istrian bistro & Tapas baru

V kulinaričnih tednih uživa tudi Lorella Flego.

…ob spremljavi odličnih kraft piv

Ljubitelji piva, pozor! Kulinarični tedni v Istrian bistro & Tapas baru v Portorožu se nadaljujejo. V petek, 2. 10., ob 18.00 se začenja tretji kulinarični teden Tapas & pivo, ko boste lahko istrske dobrote pod taktirko chéfa Boruta Jakiča okušali ob pivski spremljavi odličnih kraft piv Reservoir Dogs iz Nove Gorice. Poleg pivske, pa bodo v Hotelih LifeClass Portorož poskrbeli tudi za odlično glasbeno spremljavo. Zaigral bo Marsell Marinšek in nam s harmoniko pričaral lahkoten in melodičen jazz ter priredbe znanih melodij z elementi bluesa, funka ter sorodnih zvrsti.

 

Istrske dobrote ob spremljavi kraft piv

Da bo v središču Portoroža tudi tokrat zadišalo po istrskih dobrotah, bo s 5-hodnim menijem poskrbel chéf Borut Jakič. Gamberi, brancin, istrski fuži, tartufi, odlična sladica iz Tanzanijske čokolade … na krožniku se bo znašlo to in še marsikaj. Ob vsakem hodu pa boste lahko bogate okuse pospremili še z izvrstnim kraft pivom Reservoir Dogs. Vabljeni na gurmansko razvajanje!

 

This slideshow requires JavaScript.

Več informacij lahko najdete na Facebook profilu Istrian bistro & Tapas bar ter na spletni strani www.lifeclass.net. Pohitite z rezervacijo na 05 692 5060 ali 051 276 777, saj je število mest omejenih.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si