Trgovina L’OCCITANE na Mestnem trgu zasijala v novi podobi

 

Odkrivanje naravne lepote, ki jo že več kot 40 let navdihuje nepozabna Provansa, bo odslej še večji užitek. Namreč, na Mestnem trgu v središču Ljubljane je trgovina L’OCCITANE zasijala v novi očarljivi podobi.

 

 

Francoska naravna kozmetika L’OCCITANE čute slovenskih kupcev razvaja že 18. leto. Ob polnoletnosti je novo podobo dobila tudi trgovina L’OCCITANE na Mestnem trgu 7 v središču Ljubljane, ki je bila prva trgovina s temi očarljivimi izdelki v Sloveniji.

Odslej bo doživljanje čarov Provanse še večji užitek. Prenovljena trgovina razkriva toplo, vabljivo in velikodušno razpoloženje. Obiskovalce nagovarja z domačnostjo in jih vabi k intimnemu odkrivanju svoje dišavne vsebine, ki izžareva provansalsko dušo. Oboki in barvna paleta v nežnih, toplih naravnih tonih misli ponesejo v romantična provansalska mesteca.

 

 

Za nekaj trenutkov se odklopite od sveta in vstopite v očarljivi svet Provanse. Pridite uživat, se razvajat ter preizkušat imenitne dišave, zapeljive izdelke za nego telesa in učinkovite naravne formule za obraz.

L’OCCITANE je svet očarljivih dišav in pristnih naravnih negovalnih izdelkov, ki pričarajo nepozabne trenutke užitkov in dobrega počutja. Obisk njihove trgovine je pravo senzorično popotovanje od Provanse do obale Sredozemlja, razvajanje vseh čutov s prefinjenimi dišavami in razkošnimi teksturami ter doživetje mediteranske umetnosti uživanja življenja, ki vas povsem prevzame. Podajte se na to nepozabno popotovanje in odkrijte Resnično zgodbo v trgovinah L’OCCITANE.

 

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si