Trije moški, tri uspešne zgodbe

Tema meseca v tokratni številki GRAZIE so intervjuji s tremi zanimivimi moškimi, direktorji v podjetjih, ki se pri svojem delu posredno ali neposredno ukvarjajo z ženskami oziroma modo.

Rupert Schmid je direktor kozmetične znamke Biologie Recherche, Edi Kraus ima kot generalni direktor podjetja AquafilSLO, ki se ukvarja s predelavo poliamidnih vlaken ECONYL® iz odpadnih materialov, zanimiv pogled na trajnostni koncept v modi in jo posredno tudi soustvarja, Alberto Salgarello, komercialni direktor znamke Tosca Blu Shoes, pa razume žensko strast do čevljev.

 

Rupert Schmid je za GRAZIO povedal, da je največja napaka, ki jo delamo ženske pri negi “ne skrbeti zase, kar zajema premalo spanja, sončenje, umivanje z vročo vodo itd.”.

 

Edi Kraus, generalni direktor podjetja AquafilSLO, podjetja, ki je po njegovih besedah “vezano na trajnostni razvoj in krožno gospodarstvo”, meni, “da je modni svet kot inovativni prostor že po svoji osnovni ideji pripravljen in dovzeten za koncept trajnostnega”.

 

Alberto Salgarello pa je za GRAZIO razkril, da “prav čevelj za žensko postaja tisti element, na podlagi katerega začne dejansko razvijati svojo zunanjo podobo“.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si