Trije moški z gladko kožo

Po novembrskem puščanju brkov in ozaveščanju o moškem zdravju so si trije znani Slovenci zaželeli spremembe in se odločili, da je čas za gladko kožo. Urejen izgled in natančno obrita brada je tista, ki jih je pospremila v novo leto.

Vedno več moških se odloča za britje s kvalitetnim električnim brivnikom, saj je eden od bolj enostavnih, čistih in hitrih načinov za odstranjevanje dlak, poleg tega pa je primeren tudi za najobčutljivejšo kožo. Najnovejša tehnologija brivnikov z mnogimi izboljšavami skrbi tudi za izjemno natančno britje. Philipsov brivnik S9000 Prestige za najbolj zahtevne moške so preizkusili trije znani Slovenci, ki so dokazali, da je natančno pobrita koža na moškem tista, ki pomlajša in pokaže moškega v izjemno dobri luči.

 

David Urankar

 

Malček naveličani novembrskih brkov so se Rok Perko, David Urankar in Jure Godler na lastni koži prepričali, da je britje z natančnimi rezili NanoTech, ki so ojačana z nanodelci nekaj čisto drugega, kar so bili do sedaj vajeni. Z do 150.000 premiki na minuto poskrbijo za izjemno natančno britje tik ob koži. 72 samoostrilnih rezil ojačanih z nanodelci se ponaša z izjemno ostrimi in dolgotrajno ostrimi robovi, ki v vsakem trenutku poskrbijo za izjemno natančno britje.

Televizijski voditelj in maneken David Urankar je pred kratkim svoje sledilce na Instagram profilu vprašal koliko let mlajši izgleda, če odmislimo nekaj sivih las. Preizkusila sta ga tudi športni očka Rok Perko in voditelj Jure Godler ter na lastni koži spoznala, da je britje z natančnimi rezili NanoTech, ki so ojačana z nanodelci, nekaj čisto drugega, kar so bili do sedaj vajeni. Z do 150.000 premiki na minuto poskrbijo za izjemno natančno britje tik ob koži.

 

Rok Perko

 

Philipsov brivnik S9000 Prestige  ima pametni senzor za obrazne dlake, ki izmeri gostoto 500-krat na sekundo. Tehnologija tako samodejno prilagaja moč britja za udobno in nežno britje. Ta brivnik lahko uporabite kadarkoli in kjerkoli, tudi pod prho, ko si boste to zaželeli. Z načinom Wet & Dry je možno udobno suho britje ali osvežujoče mokro britje, brijete pa se lahko z gelom ali peno.

Philipsov brivnik je primeren za vse tipe obraza in gostoto dlak, saj ima  najnaprednejši digitalni motor, ki se ponaša z najvišjo močjo obračanja, ki zagotavlja najvišjo stopnjo učinkovitosti za izjemno natančno britje. S tem električnim brivnikom bosta puljenje in boleče britje preteklost, saj ima izjemno natančen vzmetni sistem, ki zagotavlja popoln položaj rezil, zaradi česar je vsak rez najvišje stopnje natančnosti. Prevleka Superb SkinGlide na Philipsovem brivniku S9000 Prestige bo poskrbela za izjemno gladko drsenje po koži.

David, Rok in Jure, navdušenja nad brivnikom niso mogli skriti, še posebej pa jim je bila všeč postaja za polnjenje Qi, ki brivnik brezžično napolni v treh urah. Poleg tega pa lahko napolni tudi kakšno drugo napravo s tehnologijo Qi.

 

Jure Godler

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si