Trije najboljši čevlji za potovanja

Let je rezerviran, nastanitev urejena, prtljaga v osnovi pripravljena. Katere čevlje obuti za na pot in katere spakirati v prtljago? To je lahko pravi izziv. Za vas smo pripravili nekaj nasvetov, ki vam bodo prišli prav na potovanju, izletu ali dopustu. Boste izbrali udobje, stilsko usklajenost, možnost kombinacij? Boste veliko hodili ali ležali na plaži?

Najboljša izbira so najbolj udobni čevlji. Zlata številka za potovanja je 3: športni copati, sandali in balerinke. Na ta način boste tako na daljših sprehodih, v večerni obleki in na plaži lahko v popolni opravi!

Udobni športni copati
Vedno pridejo prav za daljši sprehod po mestu, raziskovanje ulic, sprehod po promenadi. In ne pozabite na nogavice, ki jih v poletno potovalko pogosto pozabimo dodati!

Sandali
Izberite udobne in lepe – v nevtralnih barvah, da bo za vse različne stile in kombinacije. Ti so odlični za na plažo, večerno pivo ali sladoled na mestni ulici. Bela je barva poletja – privoščite si udoben korak z Ara sandali s športnim podplatom!

54,95 €

 

Balerinke
Si predstavljate poletje brez čevljev, ki jih lahko hitro obujete, so udobni in lahki? Balerinke so vedno idealen spoj ležernosti in elegantnosti, ki vsak kos oblačila in modni dodatek naredijo brezhiben, z nizko peto pa vas ne bodo nikoli pustile na cedilu.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si