Trije razlogi, zakaj se spletno nakupovanje vedno bolj izplača

Po podatkih ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo se vse več potrošnikov odloča za spletno nakupovanje, tako pri domačih kot tujih spletnih prodajalcih. Poleg tega, da je spletno nakupovanje udobno in enostavno ter da nakup lahko opravite kadarkoli, so njegove prednosti tudi pestrejša izbira izdelkov in nižje cene.

Naročanje izdelkov na spletu še nikoli ni bilo enostavnejše, s pravo mero potrpežljivosti in izkušenj pa je lahko tudi ugodnejše in veliko bolj zabavno …

 

Udobje domačega naslanjača

Ko želite prevetriti svojo garderobo, kupiti nov pralni stroj ali si privoščiti najnovejši mobilni telefon, se vam ni treba odreči udobju toplega doma. Veliko večino izdelkov dandanes lahko naročite na spletu kar iz domačega naslanjača. Poleg tega, da lahko spletni nakup izvedete tako rekoč kjerkoli, ga lahko opravite tudi kadarkoli. Do izdelka, ki vas zanima, vas loči le nekaj klikov. Bi bilo nakupovanje sploh lahko še udobnejše?

Brez gneče, stresa in goriva

Poslovite se od nakupovalnih vrst, porabljenega časa in goriva ter stresa, ki ga obisk nabito polnih nakupovalnih središč lahko prinaša s sabo. Spletna nakupovalna izkušnja bo gotovo prijetnejša in bolj enostavna, poleg tega pa si boste v krajšem času na enem mestu lahko ogledali ponudbo številnih trgovcev, znamk in izdelkov različnega cenovnega razpona.

Ceneje in brez obresti

Spletni nakup ob pravem času in na pravem mestu se brez dvoma obrestuje! V spletni trgovini Shoppster lahko Telemachovi uporabniki vsak mesec izbirajo med kar 100 izdelki s prihranki tudi do 50 %. Ob koncu septembra pa je spletni prodajalec uporabnikom najhitreje rastočega slovenskega operaterja predstavil še eno novost. Pri nakupu izdelkov iz Shoppsterjeve ponudbe lahko po novem izberejo brezobrestno Leanpay obročno plačilo, uporabnik pa lahko sam izbere število obrokov, ki mu najbolj ustreza.

V program zvestobe Shoppster Smart Connect se Telemachovi naročniki lahko vpišejo kar s podatki uporabniškega računa za portal Telemach. Če v naročniški portal še niso registrirani, pa se lahko v Shoppsterjev program vpišejo s številko kupca in pogodbe. Program uporabnikom sicer ponuja številne ugodnosti, med drugim 0 % obrestno mero pri izbiri do 24 obrokov Leanpay, posebne Smart Connect cene, široko izbiro izdelkov, redno obveščanje o ugodnostih ter nenehno širjenje ponudbe z novimi izdelki.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si