Tu je novi HONOR 90 Lite!

Google, 5G, privlačna cena, tehnologija dinamičnega zatemnjevanja in izjemna kamera za ustvarjalce vsebin

HONOR 90 Lite je najnovejši član HONOR-jeve serije N in je eleganten vsestranski pametni telefon, ki se ponaša z neverjetnim sistemom kamer, potopnim zaslonom in vrsto pametnih funkcij, ki jih poganja MagicOS 7.1. GRAZIA je zaljubljena v njegov subtilen in eleganten dizajn.

Pametni telefon z zelo privlačno ceno ponuja odlično vrednost za potrošnike, ki želijo zanesljivo in cenovno dostopno napravo. HONOR 90 Lite ima zadaj sistem trojne kamere s 100 MP, ki vključuje glavno kamero s 100 MP za zajemanje najmanjših podrobnosti v vsakem zapletenem prizoru, širokokotno in globinsko kamero s 5 MP ter kamero Macro z 2 MP za zajemanje veličastnih posnetkov pokrajine in bližnjih posnetkov. Tudi sprednja kamera s 16 MP zagotavlja, da lahko uporabniki posnamejo očarljive selfije z definiranimi in izboljšanimi barvami.

HONOR 90 Lite uporabnikom omogoča udobno gledanje vsebin na velikem zaslonu zaradi 6,7-palčnega zaslona HONOR FullView Display z razmerjem med zaslonom in telesom 93,6 %. Kot posebna tehnologija blaženja zaslona je uporabljeno edinstveno lepilo, ki omogoča, da naprava bolje izolira vodo, prah in umazanijo. Zaslon s certifikatom TÜV Rheinland Low Blue Light ima funkcijo Circadian Night Display, ki pripomore k bolj zdravemu spancu, in tehnologijo dinamičnega zatemnjevanja, ki pomaga lajšati utrujenost oči. Odlično za tiste, ki dolge ure preživijo pred zaslonom. S tehnologijo HONOR Display Color Calibration, ki nastavlja barvno temperaturo za vsak okvir posebej, HONOR 90 Lite še izboljša uporabniško izkušnjo gledanja z resničnimi barvami.

HONOR 90 Lite je opremljen z velikim pomnilniškim diskom s kapaciteto 256 GB in baterijo 4500 mAh, ki uporabnikom omogoča, da so ves dan na spletu in povezani. Poleg tega v napravi teče operacijski sistem HONOR MagicOS 7.1, ki temelji na operacijskem sistemu Android 13 in ponuja pametne funkcije, kot sta HONOR Share za hiter prenos datotek med napravami, kar uporabnikom pomaga povečati produktivnost, in Scan Document za samodejno prepoznavanje in pretvorbo besedilne vsebine na fotografijah.

Vrhunska kamera za ustvarjalce vsebin

Izjemna sprednja kamera za osupljive selfije

HONOR 90 Lite zagotavlja, da lahko uporabniki s sprednjo kamero s 16 MP in zaslonko f/2,45 posnamejo očarljive selfije z definiranimi in izboljšanimi barvami. Z možnostjo prepoznavanja obraza lahko sprednja kamera s 16 MP jasno prikaže tudi obrazne poteze subjekta.

Snemanje več videoposnetkov in funkcija AI Instant Movie poenostavljata postopek urejanja

Pri drugih napravah lahko uporabniki ure in ure porabijo za urejanje različnih posnetkov, da bi sestavili popoln videoposnetek, ki bi jim prinesel največ všečkov na želeni platformi družbenih medijev. Večpredstavnostno snemanje poenostavi ta postopek, saj uporabnikom omogoča, da posnamejo videoposnetek v več načinih, ne da bi ustavili snemanje. S funkcijo AI Instant Movie lahko uporabniki z minimalnim delom ustvarijo popoln videoposnetek. S tem, ko HONOR 90 Lite izvzame urejanje, odpravi težave pri ustvarjanju videoposnetkov – ostane le še veselje do deljenja spominov.

Združite spomine v osupljive kolaže

Slika je vredna več kot tisoč besed: HONOR 90 Lite s samodejnim spenjanjem več slik skupaj poveča vrednost slike. S funkcijo Collage lahko uporabniki izberejo več slik in ustvarijo čudovit kolaž na podlagi različnih predlog. Ta funkcija je odlična za ustvarjanje prilagojenih memov, ki se med današnjimi tehnološko podkovanimi potrošniki uporabljajo v izobilju.

HONOR 90 Lite je izjemno tanek in lahek, z debelino le 7,48 mm in težo 179 g. GRAZIA bi izbrala tega v titanium srebrni barvi, na voljo pa je tudi v polnočno črni barvi po priporočeni maloprodajni ceni za le 299 evrov.

 

O podjetju HONOR

HONOR je vodilni svetovni ponudnik pametnih naprav. Z neomajno osredotočenostjo na raziskave in razvoj si prizadeva za razvoj tehnologije, ki ljudem po vsem svetu omogoča, da gredo dlje ter daje svobodo, da dosežejo in naredijo več. HONOR ponuja vrsto visokokakovostnih pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, prenosnih računalnikov in nosljivih naprav, ki ustrezajo vsakemu proračunu ter s svojo ponudbo inovativnih, vrhunskih in zanesljivih izdelkov ljudem omogoča, da postanejo boljša različica samih sebe.

Za več informacij obiščite spletno stran HONOR ali pišite na newsroom@hihonor.com.

https://community.hihonor.com/

https://www.facebook.com/honorglobal/

https://twitter.com/Honorglobal

https://www.instagram.com/honorglobal/

https://www.youtube.com/c/HonorOfficial

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si