Tudi Avril Lavigne se ločuje

Screenshot_2015-09-03-12-49-12Kot da letošnje poletje ni bilo že dovolj zvezdniških ločitev, se sedaj razhajata tudi pevka Avril Lavigne in njen mož Chad Kroeger, pevec in kitarist skupine Nickelback.

Zvezdnica je novico delila na svojem instagram profilu in pod skupno fotografijo (levo) zapisala: „S težkim srcem naznanjam, da se s Chadom razhajava. V najinem zakonu in z glasbo, ki sva jo ustvarila, sva ustvarila tudi veliko nepozabnih spominov. Še vedno sva, in za vedno bova, najboljša prijatelja in vedno nama bo mar drug za drugega. Vsem najinim družinskim članom, prijateljem in oboževalcem, se iskreno zahvaljujem za podporo.“

Zvezdnika se razhajata po dobrih dveh letih zakona, ‘usodni da’ sta namreč izrekla julija 2013 na jugu Francije, kmalu zatem, ko je Chad zaprosil Avril z ogromnim diamantnim prstanom, še lani pa jo je za prvo obletnico presenetil s še večjim diamantom. Slednje pa le potrjuje dejstvo, da denar in darila ne moreta rešiti zakona in da diamanti očitno le niso najboljši prijatelji vsakega dekleta, še posebej ‘skejterke’ Avril.

Exclusive... Last Happy Pictures Of Avril Lavigne & Chad Kroeger Before Calling It Quits! - FILE PHOTOS

Zadnja srečna fotografija Avril in Chada v javnosti …

 

 

Foto: Instagram (@avrillavigne), JLP

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si