Tudi Gwen Stefani prevarana

Gwen s svojima sinovoma (Getty)

Nedavno smo poročali o tem, da sta se Gwen Stefani in Gavin Rossdale po 13 letih zakona odločila za ločitev ter da je pevka že našla novo ljubezen v country pevcu Blaku Sheltonu, sedaj pa je US Weekly razkril, zakaj sta se slavna zakonca pravzaprav razšla.

Rossdale naj bi namreč imel kar triletno afero z Mindy Mann, varuško njunih treh sinov (Kingstona, 9 let in Zume, 7 let in Apolla, 20 mesecev). Priljubljena pevka je na ‘družinskem’ iPadu odkrila sporočila, ki so vključevala nage fotografije varuške in dopisovanja med možem in slednjo.

„iPad je bil povezan z Gavinovim telefonom. Druga varuška, ki jo je par najel, pa je o tem obvestila Gwen,“ je povedal skriti vir iz bližine para.

Us Weekly še poroča, da je Gween Gavina s situacijo soočila 9. februarja, slednji pa je sprva afero zanikal in takoj odpustil varuško. Šele mesece kasneje je priznal, kaj se je zares dogajalo in par se je kmalu zatem ločil.

Ni kaj, zvezdniki se očitno radi predajo varuškam, ki ljubeče skrbijo za njihove otroke, podobno pa se je letos zgodilo tudi Benu Afflecku, ki se je po dolgih letih zakona razšel z Jennifer Garner. Več o tem si lahko prebrete TUKAJ.

JLP

 

Kako se obleči kot priljubljena pevka Gwen Stefani, preverite TUKAJ.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si