Tudi igralka Tjaša Železnik podelila modri balon za otroke

Tudi simpatična igralka Tjašo Železnik je v Lekarni Ljubljana podelila svoj modri balon za pomoč otrokom v akciji La Roche-Posay »Podelite modri balon«. Atopična koža je izjemno suha in povzroča občutek srbečice in tesnobe in kar eden od petih otrok se praska. Težave, s katerimi so soočeni posamezniki z atopijskim dermatitisom, ter vpliv na njihovo okolico, družino in prijatelje, lahko resnično zaznamuje njihova življenja. Zato je Tjaša z veseljem podprla dober namen in akcijo zbiranja sredstev za organizacijo Šole o atopiji in namestitev v Zdravilišču Veli Lošinj.

TjasaZeleznik3

Za vsakih 250 zbranih balonov bo La Roche-Posay pomagal enemu otroku, tako da mu bo omogočil udeležbo v Šoli o atopiji Lipikar družine.

Virtualni modri balon lahko preprosto delite v akciji na spletni strani Lipikar družine prek elektronske pošte ali Facebooka ter v lekarnah z nakupom izbranih izdelkov linije Lipikar, ki so namenjeni izjemno suhi koži in koži, nagnjeni k atopiji. Sodelujte v akciji tudi vi, podelite modri balon in pomagajte otrokom.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si