Tudi zvezdnice počnejo make-up napake

Kako pogosto pomakate krtačko maskare v stekleničko?

 

Trikrat, petkrat… celo večkrat? Le ena izmed napak, ki jih morda počnete tudi same.

 

Pravilen nanos maskare je ključen za popoln make up izgled.

 

Maskara je št. 1 med nepogrešljivimi kozmetičnimi izdelki, ki se nahajajo v toaletni torbici vsake ženske. Kljub temu, da jo morda uporabljate že vrsto let, pa verjetno ne poznate vseh ključnih napak pri njenem nanosu in uporabi, ki onemogočijo ”UAU” učinek make-up videza.

 

Na dm Akademiji ličenja se boste pod budnim očesom profesionalne vizažistke Jasne Oklešen med drugim spoznale tudi s pravilnim ravnanjem vaše najljubše maskare in svoj make-up videz dvignile na povsem novo raven.

 

Ste pripravljene na nova lepotna doživetja? Na delavnice ličenja se prijavite tukaj.

 

Do takrat pa odkrijte le nekaj najpogostejših napak, ki se jih morda niti na zavedate, a so ključnega pomena pri vašem končnem make up videzu.

 

TOP 3 najpogostejše napake pri uporabi maskare

 

Krtačko prepogosto pomakate v stekleničko

Z vsakim odvečnim pomakanjem krtačke se maskara še hitreje in intenzivneje suši, nezaželene grudice pa se pojavijo mnogo prehitro.

 

Ne uporabljate pripomočka za privihanje trepalnic

Klešče, namenjene privihanju trepalnic, naj postanejo vaš novi obvezen lepotni pripomoček. Z njihovo uporabo, obvezno pred nanosom maskare, boste vaše trepalnice občutno poudarili in privlačno privihali.

 

Le en nanos ne zadostuje

Plastenje nanosov maskare ustvari videz, kot ga želite doseči, a kljub temu bodite previdne in zmerne. Plastenje je zaželeno le takrat, ko je maskara na trepalnicah še sveža, sicer nastanejo grudice in pajkast videz zlepljenih trepalnic.

 

Oglejte si utrinke pretekle delavnice ličenja – dm Akademija

 

 

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si