Tujci (Strangers): kriminalistična serija za najzahtevnejše gledalce

Odlična nova britanska kriminalistična serija

 

Britanska kriminalistična serija Tujci (Strangers) je prišla na Pickbox NOW! Ne zamudite premiere serije, ustvarjalcev The Missing, Harryja in Jacka Williamsa, ki sta napisala tudi scenarij.  

 

Strangers an Pickbox NOW

 

ODLIČNA IGRALSKA ZASEDBA

V glavnih vlogah spremljamo priljubljenega britanskega igralca Johna Simma (Dr. Who, 24 Hour Party People) in nagrajenega kitajskega igralca Anthonyja Wonga, ki je prvič sprejel vlogo v angleškem jeziku. V ostalih vlogah igrajo Dervla Kirwan, Emilia Fox, Katie Leung in Tom Wu.

 

DOLGA POT DO RESNICE

John Simm igra univerzitetnega profesorja Jonaha Mulraya, ki se mu življenje postavi na glavo, ko izve, da je njegova žena Megan, uslužbenka na visokem položaju v mednarodnem podjetju, umrla v prometni nesreči na gorski cesti blizu Hongkonga. Jonah sede v letalo za Hongkong in se odpravi identificirat truplo. Sam v povsem novem in neznanem okolju, obdan s krajevnimi policisti, ki preveč delajo za premalo denarja, Jonah odkrije, da nesreča ni niti najmanj to, kar se zdi.

Megan je imela nevarno dvojno življenje, zaradi katerega se je vpletla v zlovešče poslovne spletke. Mreža zarot se širi in poglablja z vsakim novim dokazom, ki kaže na umor.

 

Premiero britanske kriminalistične serije Tujci (Strangers) glejte na Pickbox NOW!

 

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si