Tukaj je – nova pomladna GRAZIA!

FullSizeRender

Prihaja nova GRAZIA, bolj pomladna kot kdajkoli, iz naslovnice pa te pozdravlja Meghan Markle, izbranka Princa Harryja, ki se seli v palačo. Zgodba z naslovnice, ki je ne smeš zamuditi! In ko smo ravno pri luksuznem zvezdniškem življenju. Šušlja se, da se Kendall Jenner umika z modnih brvi, zvezdnice pa se za svoja vedno lepa telesa potijo na najbolj “in” vadbah. Katere so to? Izveš v novi GRAZII!

Grazia April 17gr1

Modne strani bodo raznolike kot že dolgo ne. Skupaj z nami boš lahko pokukala v dogajanje Mercedes-Benz Fashion Weeka Ljubljana in se sprehodila po ponudbi najbolj trendy jeans kosov iz aktualne ponudbe. Si vedela, da je ta material postal tako priljubljen in splošen, da po njem posega celo grška princesa? Nova GRAZIA pa bo posebna tudi zaradi modne zgodbe – to bo namreč prva modna zgodba v GRAZII z modnimi kosi slovenskih oblikovalcev! To preprosto moraš videti!

gr3 gr2

Kaj pa lepota? Tokrat bo vse v znamenju barvitih pomladnih ustnic in negovane kože, ne glede na tvoja leta. Vsako obdobje je pravo obdobje za lepo, negovano, sijočo in mladostno kožo!

gr4gr5

V nizkem štartu pa je tudi GRAZIA Beauty Awards izbor, v katerem se za zmagovalce v posameznih kategorijah poteguje kar 131 izdelkov.

gr6

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si