U izi čez mesec!

20150924_mfwss16_7331_jpg_3337_north_1160x_white

Ponudnik telekomunikacijskih storitev, družba IZI mobil d.d., predstavlja cenovno privlačen paket brez vezave izimesec – z njim boste za nizko ceno zakupili ugoden paket mobilnih storitev, prilagojen vašim potrebam. Ker je poraba mobilnih storitev povsem v vaših rokah, ker je brez vezave in cenovno nadvse ugodna, boste s tem paketom razumno zmanjšali mesečne stroške telefonskih storitev.

nyfwss16_100915_7532_jpg_698_north_660x_whiteZakaj bi plačevali več, kot dejansko potrebujete in porabite?

Statistični podatki kažejo (vir: izračun narejen po podatkih Statističnega urada RS in poročilih AKOS-a za prvo trimesečje 2016), da je v prvem trimesečju letošnjega leta povprečni uporabnik v Sloveniji porabil manj kot 570 enot mobilnih storitev na mesec (minute pogovorov, poslana SMS sporočila in prenos podatkov za brskanje po spletu). Povprečen mesečni strošek za mobilno telefonijo pa je bil v letu 2015 kar 21 eur na posameznega uporabnika (vir: podatki Mediane za leto 2015). Povprečno plačujemo torej več, kot dejansko porabimo.

Zato so paketi izimesec prava odločitev za tiste, ki želite nadzor nad porabo mobilne telefonije. S paketi izimesec se enostavno vnaprej odločite, koliko želite plačati za mobilno telefonijo. Mesečni strošek je vedno enak, zato vas visok strošek ne more presenetiti. Spremeni se le v primeru, da sami želite porabiti več in izberete večji paket. Paket izimesec S ponuja 1500 enot na mesec, ki jih seveda porabite tako, kot želite vi – po svoje, in sicer za samo 6,9 eur mesečno. Za paket izimesec M z 2000 enotami boste odšteli 8,9 eur, za paket izimesec L s 3000 enotami pa 11,9 eur.

Paket izimesec S je prilagojen uporabnikom, ki več kot takšne količine mobilnih enot sploh ne potrebujejo. Cena paketa je nizka, vezave ni, kakovost vseh storitev pa na najvišji možni ravni, saj IZI mobil gostuje v omrežju Telekoma Slovenije. Z nakupom paketa izimesec S boste omejili stroške mobilnih storitev in s takšnim nakupom ne boste občutno obremenjevali družinskega proračuna.

Mobilni račun polnite preko SMS-a, plačujete pa lahko tudi preko bančnega trajnika brez vezave!

Da bo poraba mobilnih storitev izimesec kar najbolj preprosta, lahko svoj ali otrokov mobilni račun polnite preko SMS sporočil in ga plačate kar iz svojega osebnega računa, lahko tudi preko trajnika z zamaknjenim datumom plačila. Vse, kar morate storiti, je, da na spletni strani www.izimobil.si izpolnite obrazec oziroma Pristopnico. Mobilni račun se napolni takoj, ko pošljete SMS sporočilo, plačujete pa vedno za nazaj, enkrat mesečno, direktno z bančnega računa na dan, ki ga izberete sami. Na tak način lahko polnite kadarkoli, 24 ur na dan in kjerkoli (tudi v tujini). Tudi, če sami niste izimobilov uporabnik lahko s SMS sporočilom ali preko trajnika polnite mobilne račune do 6-im uporabnikom izimobila.

Poleg te storitve in ostalih klasičnih načinov polnjenja (z vrednostnim bonom, ki ga lahko kupite praktično povsod: v trgovinah, trafikah, na pošti, na bencinskih servisih) lahko mobilni račun polnite tudi na izimobilovi spletni strani. Vse to brez vezave, in seveda na izi.

Obdržite svojo številko

Enako telefonsko številko obdržite tako, da jo prenesete na izimobil. Prenos številke na paket izimesec je preprost in brezplačen. V prvem mesecu uporabe vam izimobil 3.000 mobilnih enot podari. Več informacij o prenosu najdete na www.izimobil.si ali brezplačni številki 080 88 11.

tumblr_nwe2y0X4b41t5jmhho1_1280

Komu priporočamo izimesec? Vsem tistim, ki želite nadzor nad porabo svojih mobilnih storitev. Vsem tistim, ki želite uporabljati mobilne storitve v najbolj kakovostnem omrežju Telekoma Slovenije. Vsem tistim, ki svoje otroke prvič opremljate z mobilnimi telefoni in želite nadzor nad porabo. In predvsem tistim, ki za mobilno telefonijo ne želite plačevati preveč. Veliko mobilnih storitev za majhen denar bo blagodejno vplivalo na vaš mesečni proračun!

Foto: Pinterest

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si