Uau! Ta znana Slovenka je postala ambasadorka Collistarja

Nika Ambrožič Urbas prisega na Collistar že od nekdaj

Priljubljena televizijska osebnost, ustvarjalka in modna ikona, je postala novi obraz kozmetične znamke Collistar, ki navdušuje z inovativnimi izdelki za nego in lepoto. Nika velja za eno izmed najbolje oblečenih dam v Sloveniji, ki prisega na damski slog s pravimi modnimi dodatki, a pravi, da se vse začne pri negi obraza in telesa. Kot dolgoletna ljubiteljica znamke svojo brezčasno lepoto že vrsto let pripisuje ravno Collistarju, s katerim svoj dan začne in tudi konča.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Kot ljubiteljica aktivnega življenjskega sloga neprestano išče izdelke, ki ji pomagajo pri skrbi za urejen videz. Poleg redne vadbe in zdrave prehrane je zvesta uporabnica legendarnega anticelulitnega Cryo-gel Collistar, ki poskrbi za učinkovito raztapljanje celulita in učvrstitev kože, hkrati pa prijetno hladi, kar je še posebno dobrodošlo v teh poletnih dneh. Niko je navdušil tudi Collistar vlažilni sprej za telo z zaščitnim faktorjem 30, ki telo čudovito navlaži in zaščiti pred škodljivimi sončnimi žarki, zato je odlična izbira za dneve na prostem, zvečer pa z veseljem poseže po negovalnih izdelkih iz linije After Sun, ki kožo znova naredijo voljno.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Ker obožuje poletno zagorelost brez nepotrebnega izpostavljanja soncu, za čudovit zagorel videz priporoča samoporjavitvene kapljice Face Magic Drops, ki razvijejo prekrasen nežen ten. Nika dodaja, da predstavljajo fantastičen dodatek k vsaki poletni modni kombinaciji. Znano je, da lepega tena ni brez negovane kože, zato Nika prisega na temeljito čiščenje obraza, uporabo Collistar vlažilne kreme Deep Moisturizing Cream ter vrhunskih serumov za mladosten videz kot je Siero Unico, ki obnavlja kožo in poskrbi za mladosten izgled.

 

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si