Uau! Zvezdniška zaroka v šovu Kdo si ti?

Polfinale šova Kdo si ti? Zvezde pod masko je razkrilo še dve maski, za glasom skrivnostne nune se je skrivala Maja Založnik, masko pajkovke pa je snela Aleksandra Ilijevski. A za še večje presenečenje je poskrbel Miha Hercog, ki je na odru pokleknil in za roko zaprosil svojo Sašo Lendero. Rekla je da!

 

 

V šovu Kdo si ti? Zvezde pod masko smo doživeli že marsikatero presenečenje, a za največjega je v nedeljo poskrbel član zvezdniške ekipe Miha Hercog, ki je povsem osupnil svojo izbranko Sašo Lendero, ko jo je na odru pred kamerami zaprosil za roko. Dogajanje je docela presenetilo tudi ostale člane ekip, ki niso mogli skriti solz ganjenosti in so se srečnemu paru z iskrenimi čestitkami in objemi kmalu pridružili na odru.

Saša in Miha sta se že v prejšnjih oddajah zbadala o tem, kdo bo v oddaji šel na kolena in ko je maska koruze navdušila s Sašinim hitom Ne grem na kolena, je Miha presodil, da je trenutek pravi in se ji pridružil na odru, kjer je Saši ponudil prstan s črnim diamantom. “Po navdihu in po srcu,” je snubitev pred kamerami kasneje komentiral Miha, Saša, ki jo je partner iskreno presenetil, pa je dodala, da mora v življenju vse priti ob pravem času. “Ne bi mi moglo biti lepše in ne bi mogel biti bolj pravi trenutek. Res, vse sorte sva dala čez, Miha je bil z mano tudi v zelo, zelo težkih trenutkih in mi stal ob strani,” je povedala ganjena Saša in zatrdila, da sta z Miho kljub temu, da sta v partnerskem odnosu že več kot dve desetletji, zadnjih nekaj mesecev tako povezana kot nikoli prej. Zbližala pa ju ni le karantena, ampak predvsem življenje, je dodal Miha.

Čustvena polfinalna oddaja nas je sicer razveselila tudi z novim šaljivim nastopom voditelja Klemna Slakonje, ki je tokrat v priredbo pesmi Moj črni konj povezal vseh preostalih pet mask, med katerimi smo v polfinalu razkrili še dve. Že v petek smo spoznali, da odlični vokal, ki je prepeval v podobi skrivnostne nune, pripada Maji Založnik, prav tako navdušujoča pajkovka pa je bila Aleksandra Ilijevski.

 

“Sodelovanje v oddaji si bom zapomnila za vse življenje,” je po nastopu povedala Maja Založnik, ki je točko prinesla ekipi Legende (Saša Lendero, Miha Gačanovič Gacho in Mimi Inhof), medtem ko je ekipa Triglav (Miha Hercog, Jasna Kuljaj in Zvezdana Mlakar) menila, da se pod masko skriva Nuška Drašček. “Ponosna sem, da sem prišla tako daleč in da sem sploh bila povabljena v to oddajo,” je še dodala, v poseben izziv pa ji je bilo tudi nastopanje pod težko masko: “Ta maska je bila res velik izziv, ker je res težko dihati v njej, ampak smo bili vsi na istem in smo vsi preživeli. Čudovita izkušnja in bi jo priporočila tudi drugim.”

 

 

Izzive nastopanja pod zahtevno masko si bo zapomnila tudi Aleksandra Ilijevski, ki je s svojo raznolikostjo povsem navdušila, a tudi zbegala ekipi. “Zelo sem vesela, da sem šla naprej, tudi zato, ker je ta izkušnja tako huda,” je uvrstitev v polfinale komentirala Aleksandra, ki si je želela nastopiti tudi v finalu. Bila je zelo presenečena nad komentarji ekip, ki sta ob pogledu na njeno postavo menili, da ji karantena ni prišla do živega. “Kostum je tako dober, da se ni videlo tisto, kar se ne bi smelo,” je zatrdila pevka in se pošalila, da bi morala kostum vključiti tudi v svoje druge nastope.

Nerazkrite tako ostajajo še tri maske, poskočni panda, navihana koruza in postavni lipicanec v krilu. Že v nedeljo. 28. marca, bo ob 19.45 na Planetu velika finalna oddaja, na kateri bomo odkrili skrivnost prav vseh mask, poskrbeli za še več smeha, dobrih nastopov in seveda tudi za kakšno presenečenje …

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si