Ugg razkriva svoj novi škorenj Classic

ugg-5rosies-1280x720

Že skoraj 40 let je minilo, od kar je bil izdelan prvi škorenj UGG® Classic, letos pa je znamka razkrila njihovo novo podobo. Na novo zasnovan škorenj, ki so ga povsem primerno poimenovali Classic II, je rezultat inovativne tehnologije, katere rezultat so odpornost na vodo in madeže, boljši oprijem ter manjša teža, kar omogoča boljšo trpežnost.

f16-classic-ii-coffee-comp

Z obsežno medijsko kampanjo podprt jesenski prihod na tržišče predstavlja prvo globalno ambasadorko znamke Rosie Huntington-Whiteley, škornji Classic II Mini, Classic II Short in Classic II Tall pa so na voljo na maloprodajnih mestih znamke UGG® in na spletu že od konca avgusta.

“To je nedvomno najbolj odmeven vstop na tržišče v 38-letni zgodovini znamke UGG®,” pravi Dave Powers, predsednik in generalni direktor podjetja Deckers Brands, in dodaja: “Za posodobitev take ikone, kot je škorenj Classic, se nismo odločili z lahkoto, a mnenja kupcev so bila pomemben znak, da je primeren čas za to.”

f16-aug-w-global-ambassador-header-2

Videz in občutek nošenja škornja Classic sta zaradi želja kupcev ostala enaka. Prenovljeni škorenj ima še dodatne prednosti predhodno obdelane ovčje kože, ki ščiti pred vodo in madeži, podplat Treadlite by UGG™ nudi boljši oprijem, trpežnost in prožnost, piko na i pa dajeta novi logo in usnjena ojačitev pete. Te posodobitve in originalni dizajn z značilnimi vidnimi šivi, logom na peti, zaobljeno obliko pri prstih, zunanjo oblogo pete iz semiša ter vezavo blaga postavljajo UGG® na mesto vodilne znamke, ki izdeluje premium obutev iz ovčje kože.

“Ker je originalni škorenj UGG Classic globalna ikona, je bila ohranitev estetike osnovnega pomena. Tudi novi Classic je vrhunsko izdelan, kar naši kupci prepoznajo in cenijo. Prisluhnili smo tudi njihovim potrebam po inovativnosti, novi tehnologiji in možnostih nošenja ob različnih priložnostih,” pravi Leah Larson, podpredsednica kreativnega direktorja pri znamki UGG®. “

f16-w-classic_short_ii-blk-abree_short_ii-nero-mckay-checlassic_short_ii-grey-kristin-grey-hero_alt1

Škornji UGG® Classic so bili prvotno izdelani, da bi greli stopala deskarjev, a so si jih hitro prisvojili zvezdniki, športniki, vplivneži in kupci širom sveta, ki so iskali vrhunsko obutev, sproščeno udobje in stil. Danes je prvotni škorenj dal podobo celotni kolekciji obutve, modnih dodatkov in izdelkov, ki zaznamujejo življenjski slog. Prav vsi izdelki poosebljajo DNK znamke. “To je za znamko pomemben trenutek, saj ne praznujemo le prihod novega škornja na tržišče. To je prihod povsem nove linije proizvodov naše znamke,” dodaja Powers.

Foto: UGG

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si