Ujemite poletne popuste v Optiki Clarus

Sončna očala so nepogrešljiv modni dodatek vsako poletje! Pomembno je, da izberete tista, ki so ustrezne kakovosti, imajo ustrezno zaščito pred UV-žarki ter ustrezno prileganje, da se zagotovi največja korist za oči. Kakovostna sončna očala, ki jih najdete v poslovalnicah Optike Clarus, blokirajo večino UVA in UVB žarkov, kar zmanjšuje tveganje za očesne bolezni, kot je siva mrena.

Ujemite sončna očala po znižani ceni na TOTALNI RAZPRODAJI sončnih očal do – 50 %*. Znižali so več kot 10.000 sončnih očal priznanih blagovnih znamk: Police, Guess, Carolina Herrera, Calvin Klein, Escada, Tous in še več kot 100 drugih blagovnih znamk.

V spodnji galeriji si lahko ogledate nekaj izbranih modelov! Poiščite nova sončna očala vaše najljubše blagovne znamke tudi v aktualnem katalogu.

This slideshow requires JavaScript.

 

Obiščite najbližjo poslovalnico in si priskrbite kakovostna SONČNA OČALA po ugodni ceni. Se vidimo v Optiki Clarus!

*Popust velja na vsa sončna očala v poslovalnicah Optike Clarus. Popust znaša od 10 % do 50 % glede na blagovno znamko očal. Velja od 17. 7. 2023 do 26. 8. 2023, oziroma do razprodaje zalog. Akcije se izključujejo, popusti se ne seštevajo. Več informacij dobite v poslovalnicah.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si