Ukvarjajte se sami s seboj in svojim življenjem!

14089408_10153995235455914_621049543_nOprosti si za slepo zaupanje, ki je dovolilo ljudem okoli tebe, da so te izdali. Včasih dobro srce ne vidi slabih stvari.

V medsebojnih odnosih največkrat izhajamo iz sebe, zato včasih sploh ne pomislimo in ne predvidevamo, da bi nam ljudje okoli nas lahko storili kaj žalega. Dovoli si videti stvari takšne, kot so. Dovoli si videti resnico, jo sprejmi in se sprijazni z njo.

Zadnje čase opažam, da vztrajamo v odnosih zaradi naše želje, kako naj bi bilo, kako bi lahko bilo (popolno) in nato vztrajamo v odnosih zaradi te (ego) želje ter hkrati želimo vse okoliščine in človeka pred sabo obrniti sebi v prid.

Zaupajte svojemu občutku, le-ta vam je že točno pokazal, kako stvari stojijo, a vi ste tisti, ki se upirate, trmarite in se ne poslušate.

V življenju lahko spremenite le sebe. Če se bo nekdo spremenil zaradi vas, bo kaj kmalu šel po svoji stari začrtani poti. Želja po spremembi in da le-to resnično potrebuje, se mora prebuditi v vsakemu posamezniku posebej, brez vsiljevanja, pametovanja in obsojanja, le-to ga lahko od vsega skupaj še bolj odvrne.

Ukvarjajte se sami s seboj in svojim življenjem, ljudem okoli sebe pa pustite enako.

Dovolj je vmešavanja, opravljanja in ocenjevanja drugih. Imejte lep dan 😜

Vaša Tjaša Marin za MOUSSE DE MARIN

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si