Ulični stil tedna: 50 odtenkov črne

NATAŠA

Nataša Mernik

Zanimive ‘stylinge’ za vas išče modna blogerka Nataša Mernik.

Blog: Anakrejevska Instagram: anakrejevska
Kljub vročini in naši izpostavljenosti soncu še vedno najraje posegamo po črnih oblačilih. Nekateri, ker imajo višji zaščitni faktor kot denimo bela oblačila, drugi pa predvsem iz modnih razlogov.

Kako večno črnino kombinirajo mimoidoči na naših ulicah, si oglejte spodaj …

 

Nikolas, 19 let
Svoj stil opisuje kot klasičen in urejen. Modne smernice sicer spremlja, a zmeraj ostaja zvest svojemu stilu. Njegova najljubša trgovina je Scotch and Soda, med oblikovalci pa najvišje mesto zasede Peter Movrin. Zgleduje se tudi po Marianu Di Vaiu, kot najljubši del ‘stylinga’ pa izpostavi zaponko za kravato, ki je bila darilo.
3

Eva, 18 let
Svoj stil opisuje kot 50 odtenkov črne. Modne smernice spremlja, ampak se jih ne drži povsem, obleče namreč le tisto, kar ji je všeč. Njeni najljubši trgovini sta Zara in Topshop, sicer pa jo modno navdihuje mami. Kot najljubši del outfita izpostavi majico s potiskom mladega oblikovalca Davida Kobeja.
Processed with VSCOcam with a5 preset

Monika, 12 let
Svoj stil opisuje kot punk/rokerski stil z veliko črnine, ker posluša tudi takšno glasbo. Modnih smernic ne spremlja, zgleduje se po najljubših skupinah. Najljubši del outfita pa so strgane črne kavbojke, ki jih je dobila za rojstni dan.
2

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri