Umetnost zagorele polti, ki traja vse leto!

Nedavno smo zasledili novo linijo izdelkov Afrodita Professional, ki je naše misli dobesedno izstrelila v poletje. Razkrijemo vam jo v nadaljevanju, ker nič ni lepšega od zdravega sijaja in zagorele polti, ki lahko traja vse leto. Pričarajmo si poletje še preden se to zares začne! 

Si želite zagorele polti in nežne, sijoče kože? Odgovor se skriva v novi liniji izdelkov Afrodita Professional ART OF TANNING. Izdelki so navdihnjeni z naravo in zaokrožujejo celovito možnost pridobivanja in ohranjanja zagorele polti skozi vse leto. Celovito, ker zaobjemajo tretma pred pridobivanjem zagorele polti z ART OF SPA Sunny mango pilingom, za pridobivanje zagorele polti z ART OF TANNING Samoporjavitvenim losjonom ali Marmelado, za vsakodnevno nego pa poskrbi ART OF TANNING Čistilna pena, Glow meglica in ART OF SPA Sunny mango light maslo. 

Samoporjavitveni losjon za obraz in telo bo pričaral pravo poletje na vaši koži!

Kako deluje?

Na osnovi samoporjavitvenega kompleksa 100 % naravnega izvora in brez izpostavljanja UV žarkom daje koži zdrav, sijoč videz ter zagotavlja enakomeren, dolgotrajen ten. In najboljša novica? Stopnjo zagorelosti določite sami; s ponovitvenimi nanosi izdelek nanesite tolikokrat, da pridobite želeno stopnjo zagorelosti.

Intenzivnost posameznega nanosa:

1 nanos – videz nežne, naravno zagorele polti.

2 nanosa – videz izrazitejše zagorele polti.

3 nanosi – videz izjemno zagorele polti.

MARMELADA za telo

Če prisegate na naravno pridobivanje zagorelega videza – s pomočjo sončnih žarkov – vas bo s hitrim in učinkovitim delovanjem navdušila ART OF TANNING Marmelada. S 100 % naravnimi sestavinami, eksotičnim vonjem manga in čudovitimi zlatimi pigmenti bo poskrbela za intenzivno zagorel, sijoč in negovan videz kože.

ČISTILNA PENA in GLOW MEGLICA za obraz in telo

Nega kože in ohranjanje zagorele polti še nikoli ni bilo tako enostavno! Da zagorelo polt ohranite čim dlje, vam za vsakodnevno čiščenje obraza in prhanje priporočamo ART OF TANNING Čistilno peno; ta ne vsebuje SLS in SLES (močnih čistilnih tenzidov) in je zaradi nežne formulacije odlična izbira za vse, ki želite podaljšati zagorel videz kože. Za ”VAU” učinek, opazno in sijočo zagorelo polt priporočamo vsakodnevno uporabo ART OF TANNING Glow meglice z zlatimi pigmenti. Vaša koža bo z redno uporabo meglice navlažena, kar bo pripomoglo k ohranjanju zagorelosti, vaša polt pa bo očarala s prelepim, sijočim tenom.

 

 

Izdelki so na voljo v Afroditinih lepotnih centrih in prodajalnah v Rogaški Slatini in Ljubljani, v izbranih kozmetičnih salonih oziroma trenutno v spletni prodajalni: webshop.afroditacosmetics.com. Za dodatne informacije in naročila kontaktirajte prodajni oddelek Afrodita Professional: 03 812 1196 I e professional@kozmetika-afrodita.si.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si