Urban Decay v sodelovanju s Kristen Leanne


Lepotna influencerka Kristen Leanne je utelešenje vsega, kar Urban Decay predstavlja – od raznobarvnih las in vpadljivih tetovaž do iskrene in avtentične osebnosti.

Kristen Leanne je znana po uporabi proizvodov, ki niso testirani na živalih, močnih barvah, prekrasnih tetovažah in živahnem značaju. Video posnetki, v katerih prikazuje različne “looke”, od tistih za nošenje in vsakodnevnih do izrazito glamuroznih, kar žarijo od ustvarjalnosti in vrhunske umetnosti.
Kolekcija UD x Kristen Leanne uteleša vse tisto, kar številni obožujejo pri njej – od strasti po make upu do igrivega značaja. Pri Urban Decay so se odločili, da bodo več izvedeli o Kristeninem neverjetnem talentu za ličenje in odkrili, kaj jo navdihuje. Nato so se poigrali z idejami in oblikovali make up kolekcijo.

Kaleidoscope Dream Eyeshadow Palette
vsebuje 11 živahnih odtenkov, vključno z edinstveno rumeno, paleto močnih odtenkov in enostavno neverjetno kombinacijo dvojnega senčila.

Kadar ne snema video posnetkov z nasveti o ličenju v vseh mavričnih barvah, oblikuje nežne, nevtralne looke za oči. Paleta Daydream Eyeshadow Palette s petimi novimi odtenki je njena izbira za popoln mat finiš.

Kristen obožuje highlighterje skoraj tako kot mehiško hrano. Zatem, ko so pri Urban Decay odkrili, da si delijo skupno strast do tacosov, so se podali v oblikovanje odtenkov iz palete Beauty Beam Highlight Palette. Te zlate odtenke lahko nosite posamezno, ali pa kombinirate dve–tri za bleščeč sijaj, ravno po svoji meri.

 

Ali obstaja odtenek rdečila, ki ga Kristen Leanne ne more nositi? Dvomimo. Pri Urban Decay so ji pomagali izbrati odtenke rdečila Vice Lipstick, ki vsekakor ne smejo manjkati.

Foto: PR

 

 

 

 

 

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si