Urbani stil za sodobno žensko

59,95 €


Ara je v skladu z najnovejšimi modnimi trendi lansirala novo kolekcijo torbic, ki bodo navdušile vse ljubiteljice mode in minimalizma. Torbice z jasnimi linijami ter trendovskimi in klasičnih silhuetami vas bodo to pomlad in poletje spremljale z eleganco in modernim videzom.

Na voljo so vam elegantne, srednje velike torbe, ki bodo idealne za vse ljubitelje nakupovanja, nahrbtniki z vrvicami, praktični nahrbtniki, torbe z modnim lokom, ročne torbice, trendovske torbice v slogu boemskega chica ter mehki clutchi. Inovativni materiali poudarjajo vintage videz, realistične imitacije usnja pa dajejo prijeten mehak občutek. Poletna, sveža barvna paleta poudarja moden slog – v belih, svetlih in nude tonih, kot sta Powder, Sasso ali Taupe, kovinskih Platinum, Silver in Titanium, dodatno pa linijo popestrijo modre in črne navtične kombinacije.

Navdušili vas bodo posebno oblikovani detajli, kot so cvetni motivi, zakovice, luknje narejene z laserjem, pletenice in satenske rutke s potiskom kolibrijev, ki jih je mogoče nositi tudi kot modni detajl okrog vratu. Torbice so tudi idealna dopolnitev novi ženski kolekciji obutve Ara.

Nova kolekcija torbic Ara vsebuje približno 30 modelov različnih barv in materialov. Združuje modno elegantno funkcionalnost in je namenjena mladim ter vsem ženkam, ki želijo kombinirati uporabno in trendovsko.

[sliderpro id=”854″]

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si