Usmerjaj svoje življenje tja, kamor si ga želiš!

4

Bodi to, kar si želiš privlačiti v svoje življenje.

Ista vibracija, energija, privlači v svoje življenje iste energije, ljudi, situacije z isto vibracijo. Če ti kaj ni všeč, se poglobi vase in poišči vzroke za to (kaj takega ti nosiš). Tako začni aktivno spreminjati, transformirati in preoblikovati svoje življenje. Kot verjetno že veš, čisto vse je v tvojih rokah, zato s pogumom in vso energijo usmerjaj svoje življenje tja, kamor si ga želiš.

Ko je potrebno, reci ne in postavi meje ter vzpostavi v svojem življenju ravnovesje.

Najprej poišči stvari, ki te osrečujejo in polnijo (tako boš imel vedno več moči in energije) in to uravnovesi s stvarmi, ki ti jemljejo energijo (postopoma ozaveščaj, kaj je to, in te stvari ukinjaj iz življenja). Zavedaj se tudi dejstva, da ne rabiš imeti v življenju stvari, ki ti jemljejo energijo, te utrudijo. Ko najdeš svoje poslanstvo in mu slediš, si popolnoma energetsko podprt. Takrat pa moraš vzpostaviti ravnovesje med delom in počitkom, ustvarjanjem, kreiranjem in preživljanjem časa v naravi, meditiranjem …

V življenju ti ni potrebno trpeti v stvareh, ki jih ne maraš, ni ti potrebno početi stvari, za katere komaj čakaš, da se končajo.

Torej ne privlači več v svoje življenje trpljenja, ampak vanj privlači srečo, ljubezen in veselje.

Vaša Tjaša Marin za MOUSSE DE MARIN

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si