Ustvari svoj unikatni modni dodatek!

Kreativnost, mojstrsko oblikovanje in vrhunska izdelava so karakteristike, ki so skupne in ki odlikujejo prav vsak modni kos znamke Lafloïd, umetniške znamke iz Španije s posebno zgodbo, ki se skriva za vsako njihovo torbo. Personaliziran proces omogoča kreacijo unikatnih modnih kosov, pri čemer uporabljajo najbolj kvalitetno usnje v industriji, trajnostne metode izdelave izdelkov, ki odsevajo posebno dodatno vrednost strasti ljudi, ki stojijo za znamko Lafloïd. Historično ozadje in njeni ljudje tako skupaj ustvarjajo nov pogled na življenje, ki luksuz postavlja v svobodo komuniciranja in izražanja samega sebe skozi njihove torbe.

Personalizacija je modna in je najboljši način za izražanje samega sebe!

Posebna personalizacija, ki jo omogoča znamka Lafloïd, se nanaša na njihovo željo po izražanju samega sebe skozi unikaten stil in drugačno umetniško kvaliteto. Personalizirane torbe in dodatki so namreč najbolj reprezentatoven način kako izraziti ekskluzivnost, stil ter ostati zvest ključnim vrednotam znamke, ki s tem ustvarja posebne, unikatne spomine.

Lafloïd je znamka za posameznike z odprtim umom, ki vedo kaj želijo, za ljudi, ki v življenju radi tvegajo, se ne pustijo ujeti v okove trendov- znamka za nekomformistične, svobodne ljudi s stilom, za Lafloïd ljudi!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si