Ustvarite jesenski “look” po vzoru Inje Zalte

naslovna

Ena najlepših Slovenk in lepotni trendi za jesen, ki so osvojili svet! GRAZIA predstavlja jesenski dm look z igralko Injo Zalta in njene usodne poglede, ki ga je umetnica ličenja Jasna Oklešen dosegla s pomočjo najbolj priljubljenih tehnik ličenja, kot so strobing, konturing, baking in ombre ličenjem ustnic.

slika-00

dm z novimi trendi ličenja: Injine čudovite preobrazbe, natančen potek preobrazb po korakih, opise in postopke novih tehnik ličenja in še številne druge uporabne nasvete za ličenje si lahko ogledate in preberete v dm katalogu in knjižici Lepotni vodnik, ki jih najdete v vseh dm prodajalnah.

slika-010

 

Da bo jesen v dm prodajalnah še posebej pestra, nakazujeta tudi dve novi ekskluzivni znamki ličil, ki jih po novem lahko najdemo na dm policah – Trend IT UP, ki jo je kot prva preizkusila voditeljica Tara Zupančič, in znamka BeYu.

Vizažistka Jasna Oklešen in voditeljica Tara Zupančič na dogodku TREND IT

Vizažistka Jasna Oklešen in voditeljica Tara Zupančič na dogodku Trend IT UP

V vseh dm prodajalnah pa lahko v oktobru izkoristite 30 % popust na izbrana ličila za 10 točk, pri čemer boste ob nakupu ličil nad 20 EUR prejeli še trendi kozmetično torbico za ličila. Usodne poglede lahko torej pričarate tudi sami. Spoznajte nove tehnike in se odenite v tople jesenske barve!

slika-011

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si