Ustvarite si prostor miru!

14269293_10153997766510914_2114523299_nMir. Ne pomeni, da si ustvariš prostor, kjer ni hrupa, težav in težkega dela. Mir pomeni biti sredi vsega tega nemira in ostati miren v srcu.

Ne glede na to, kaj se dogaja okoli nas, je pomembno, da si ustvarimo prostor miru (zavetje), kamor gremo (energetsko ali fizično), in se napolnimo z energijo, s katero nato premagujemo ovire na naši poti. Prostor varnosti, kjer vemo, da je vse točno tako, kot mora biti, tudi če v tistem trenutku ne razumemo, zakaj točno je temu tako (višja slika, perspektiva). Prostor stabilnosti in “zdrave pameti”. Prostor, v katerem smo v popolnem stiku sami s sabo. Prostor notranjega miru, kjer dobimo odgovore in višje razumevanje za vse izzive na svoji poti. Prostor resnice, osrediščenosti, prizemljenosti. Prostor trenutka tukaj in zdaj. Najdi ta prostor znotraj sebe 💗

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri