Ustvarite svoj edinstveni vonj kreme


Ste radi samosvoji in edinstveni? Potem vas bodo navdušile nove NIVEA Soft Mix me kreme, ki omogočajo, da ustvarimo povsem svoj, edinstveni vonj kreme. Odlično, kajne? NIVEA Soft Mix me kreme omogočajo več kot 25 možnosti za čudovite kreacije, ki odražajo našo osebnost.

Trije novi trendi in čudoviti vonji kreme NIVEA Soft
Krema NIVEA Soft je zdaj na voljo v treh novih, čudovitih in trendovskih vonjih, ki dišijo povsem različno in odlično že sami po sebi. Toda tisto, kar resnično navduši, je, da jih lahko zmešamo med seboj in ustvarimo povsem nov vonj.

Kako deluje? Enostavno zmešamo kreme in doživimo trenutek!
Tri nove dišave, razvite skupaj s pariškimi izdelovalci parfumov, so bile posebej zasnovane tako, da dopolnjujejo druga drugo in klasično kremo NIVEA Soft. Tako lahko vsak dan dobimo svojstveno dišavo: brez pravil mešanja, napačnih rezultatov ni.

Čarovnija vonjav
Kreme zmešamo v dlani po svojih željah in mešanico nanesemo na kožo. Ali pa vsako kremo nanesemo na drug del telesa, da ustvarimo dišeče poudarke. Kremo “I’m the Berry Charming one” lahko na primer nanesete na dekolte, malo kreme “I’m the Chilled Oasis one” na zapestja ter zaokrožite nego s kančkom kreme “I’m the Happy Exotic one” na vratu. In čarovnija vonjav je tu! Vse različice kreme NIVEA Soft so popolne za uporabo na obrazu, telesu in rokah.

Komplet treh NIVEA Soft Mix me krem
Ste pripravljeni na ustvarjanje? To so vonjave, s katerimi boste lahko ustvarili svoj edinstveni vonj.

I am the Berry Charming one
Romantična, očarljiva in igriva: v tej dišavi kreme NIVEA Soft je sveža sladkoba gozdnih jagod in sočnih malin združena s hrustljavim pridihom jabolka Pink Lady®.

I am the Chilled Oasis one
Hladna meta, svežina zelenih listov in vonj cvetočih lilij v gozdu po jutranjem dežju: ta krema je vaš trenutek sprostitve in harmonije.

I am the Happy Exotic one
Ta krema je sonček. Združuje vesele, iskrive vonjave svežega ananasa, eksotičnih citrusov in čiste kokosove vode: to je pristno veselje do življenja!

 

Kreme NIVEA Soft Mix me so na voljo zgolj v kompletu 3 x 100 ml.
Okvirna maloprodajna cena kompleta treh krem – NIVEA Soft Mix me Berry Charming, Chilled Oasis in Happy Exotic za 3 x 100 ml: 6,90 evra.
Na voljo v trgovinah Interspar od maja 2018.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si