Utrujena koža? Pet razlogov za uporabo Vichy ampul!

To jesen Vichy predstavlja inovacijo – svoje prve LiftActiv Specialist ampule z izjemno aktivnimi sestavinami v močnem odmerku, ki bo vašo kožo v kratkem času učvrstil in pomladil.

Ne mršči se, ne bodi pod takšnim stresom, zmanjšaj vnos sladkorja, pij dovolj vode, več telovadi … Kolikokrat ste slišale najrazličnejše nasvete, kako lahko s spreminjanjem svojih navad zmanjšate nastanek gub? Toda kaj narediti, ko niti upoštevanje vseh teh nasvetov ne zmanjša sledi staranja? Spoznaj minimalistično formulo Vichy LiftActiv Specialist ampul, ki ciljno delujejo na vse vrste gub in pomanjkanje sijaja, kožo okrepijo, ji povrnejo sijaj ter zmanjšajo vidnost gub. Ta inovacija za boj proti staranju z ustreznim odmerkom nege v zaščitni stekleni ampuli je na voljo v dveh oblikah, Liftactiv Specialist Peptid-C anti-ageing ampulah za dnevno in večerno nego ter LiftActiv Specialist Glyco-C za nočni piling.

 

 

LiftActiv Specialist Peptide-C ampule – vaš super odmerek proti gubam

Vichyjeve Peptid-C anti-ageing ampule so namenjene dnevni in večerni negi. Zahvaljujoč odlični povezanosti sestavin, vitaminu C, biopeptidom, multimolekularni hialuronski kislini in Vichyjevi vulkanski vodi kožo v trenutku navlažijo in učvrstijo. Po 10 dneh je koža videti bolj sijoča in poživljena, po enem mesecu pa obnovljena ter zapolnjena in z vidno manjšimi gubami. Deset odstotkov čistega vitamina C v ampuli prispeva k posvetlitvi kože in nežni odstranitvi starih kožnih celic.

 

LiftActiv Specialist Glyco-C ampule – vaš super odmerek proti starostnim pegam in temnim madežem

Poleg ampul, prilagojenih dnevni negi, so LiftActiv Glyco-C ampule za nočni piling. Delujejo na različne vrste hiperpigmentacij, kot so temne lise, starostne pege in povnetne hiperpigmentacije zaradi aken. V teh ampulah je moč Vichyjeve vulkanske vode obogatena z 10 odstotki kompleksa z glikolno kislino in vitaminom CG – kompleks z glikolno kislino poenoti videz polti, poskrbi za piling in zmanjša temne lise, medtem ko vitamin CG zmanjša temne lise, koži povrne sijaj in popravi hiperpigmentacije.

 

 

Pet razlogov ZA uporabo LiftActiv Specialist anti-ageing ampul

VISOKA KONCENTRACIJA AKTIVNIH SESTAVIN

Formula Peptid-C anti-ageing in LiftActiv Glyco-C ampul vsebuje sestavine za lepši videz kože v ustreznem odmerku.

MOČNA FORMULA Z VISOKO KONCENTRACIJO IN KAR NAJMANJ SESTAVINAMI TER BREZ VONJA

Aktivne sestavine Peptid-C anti-ageing ampul in LiftActiv Glyco-C nočnih piling ampul optimizirajo učinkovitost in kakovost formule, pri tem pa ne vplivajo na njeno senzoričnost.

OPTIMALNO ZAŠČITENA FORMULA

Tudi do 48 ur po odprtju ostane formula dobro zaščitena zahvaljujoč stekleni ampuli temne barve, ki jo ščiti pred vplivom dnevne svetlobe, UV-žarkov in kisika ter kontaminacijo.

ENA AMPULA NA DAN PREŽENE GUBE Z OBRAZA STRAN

Uporabite Peptid-C anti-ageing ampulo zjutraj in zvečer. Po dveh uporabah dnevno je koža po 10 dneh bolj gladka in sijoča. Po enem mesecu uporabe so gube zmanjšane, koža pa obnovljena.

 

KOT VSAKODNEVNI DODATEK NEGI ZA KREPITEV KOŽE za vidno lepši videz kože uvrstite v svojo rutino eno 1,8-ml ampulo na dan.

 

Kako uporabljati LiftActiv Specialist anti-ageing ampule?

Vsako pakiranje Peptid-C anti-ageing ampul in LiftActiv Glyco-C nočnih piling ampul vsebuje 10 ampul za 20 uporab in plastični aplikator za večkratno uporabo. Vsebino Liftactiv Peptid- C ampule se nanese na celoten obraz in vrat, z izogibanjem predelu okrog oči (vek in podočnjakov). Izdelek nežno vtrite v smejalne gube, gube na vratu in predel med obrvmi, nato pa pustite 30 sekund, da se vpije. Za popolno rutino nege priporočamo po nanosu Liftactiv Peptide C ampul uporabo Liftactiv Collagen Specialist kreme. Vsebino Liftactiv Glyco-C ampule nanesemo na obraz s pomočjo vatice in nežno vtremo na predele kjer so temni madeži in hiperpigimentacija. Pri nanosu se izogibajte predelu okrog oči in počakajte 30 sekund, da se nega vpije. Priporočamo, da zjutraj po uporabi Liftactiv Glyco-C ampul izberete uporabo izdelka z zaščitnim faktorjem, v liniji Liftactiv Collagen Specialist je na voljo dnevna nega SPF 25.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si