V ateljeju Katje Koselj vlada praznično vzdušje!

unnamed

Veseli december je čisto zares tu! V kolikor se še nisi povsem stopila z magičnim decembrskim vzdušjem, te bo vanj zagotovo poneslo dogajanje, ki ga prihodnji teden v svojem ateljeju pripravlja oblikovalka nakita Katja Koselj. Praznično dogajanje bo v znamenju unikatnega, ročno izdelanega nakita, delavnic izdelovanja nakita in nakupovanja Katjinih prekrasnih izdelkov po žepu prijaznih cenah.

V ateljeju KKJewellery na Gregorčičevi 9a v Ljubljani bosta vzporedno potekala kar dva dogodka, in sicer:

-> PRAZNIČNO NAKUPOVANJE
Atelje KKJewellery bo odprt za praznično nakupovanje v ponedeljek 12., torek 13. in sredo 14.12. med 10 in 18h. Če iščete unikatno, ročno izdelano in slovensko darilo, je Atelje KKJewellery pravi naslov za vas. Na izbiro so prstani, uhani, ogrlice, dodatki za lase, izdelki za otroke ter pripravljeni darilni kompleti od 15eur dalje.

unnamed-1

-> DELAVNICE NAKITA
V ponedeljek 12., torek 13. in sredo 14.12. med 10 in 18h bodo potekale tudi različne delavnice izdelovanja nakita in daril: izdelava medaljonov, praznične ogrlice, prstanov, obročev za lase in najbolj zanimiva, reciklaža nakita. Delavnice so primerne za vse starostne skupine in znanja. Več informacij in prijava preko tega obrazca: https://goo.gl/forms/dCYhkozTx7tJ8E4C3

unnamed-3

Več o delavnicah za zaključene skupine lahko dobite preko info@katjakoselj.com.

Tjaša Kokalj Jerala je zvesta nakitu Katje Koselj.

Tjaša Kokalj Jerala je zvesta nakitu Katje Koselj.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si