V BLED ROSE HOTELU SE JE KUHALO PO MICHELINOVO

Ponedeljkov večer je Bled Rose Hotel spremenil v pravo kulinarično doživetje – Martin Blejec, Chef restavracije Rose je skupaj z ekipo delil kuhinjo z gostujočim Chefom Igorjem Jagodicem, zapisanim med najboljše na slovenski in mednarodni kulinarični sceni. Chefa sta na gurmanskem dogodku združila svoje moči in z edinstveno kulinariko ponesla večer med zvezde.

Blejec in Jagodic nista le dolgoletna prijatelja, temveč sta oba delovala tudi kot člana slovenske kuharske reprezentance, znotraj katere je Martin, kot vodja ekipe, preteklo leto  osvojil tudi prestižno srebrno priznanje na Svetovnem kulinaričnem prvenstvu v Luksemburgu.

Za zbrane goste Bled Rose hotela je vsak Chef pričaral svoj edinstven pristop in okuse.  Meni je bil sestavljen iz šestih hodov in je temeljil na  izboru svežih lokalnih in sezonskih sestavin (maslo s Podjedove kmetije, domača rikota, lisičke, zorjena govedina, jelen, rdeča pesa, jabolko,..). Vsak izmed njiju je pripravil po en hod, skupaj pa sta zagotovila, da je bil vsak grižljaj pravo doživetje okusov in tekstur. Poleg izvrstnega menija je tudi vinska spremljava postregla z najbolj priznanimi vini. Sommelier Bled Rose hotela je skrbno izbral vina, ki so popolno dopolnjevala vsako jed in ustvarila nepozabno izkušnjo. GRAZIA ljubi tako odlično kulinariko!

Za popestritev večera med posameznimi hodi sta poskrbela prvaka v latinsko-ameriških plesih, Dariia Marinesku in Lukaš Mušinka, ki sta navdušila prisotne s svojimi zapeljivimi plesnimi gibi in vpeljala eleganco v večer.

Kulinarični večer v Bled Rose hotelu z Igorjem Jagodicem je bil nedvomno eden izmed najodmevnejših gastronomskih dogodkov v letu 2023, tudi zato, ker je Bled Rose hotel s tem dogodkom želel napovedati tradicionalne kulinarične večere z vrhunskimi Chefi s celega sveta in s tem gostom ponuditi edinstveno kulinarično raznolikost.

Chef Jagodic ,ki je bil leta 2022 okronan z največjim priznanjem na področju kulinarike – Michelinovo zvezdico, je navdušil goste z izjemno kreativnostjo in strokovnostjo ter se odlično ujel v sodelovanju s celotno ekipo Bled Rose hotela.

Bled Rose Hotel je ponovno dokazal svojo predanost kulinarični izjemnosti in svojemu razkošnemu gostoljubja. GRAZIA je zares navdušena in komaj čaka na novo kulinarično razvajanje!

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si