V boj proti nepravilnostim in staranju kože

La Roche-Posay predstavlja svoj prvi serum, ki je s komplementarnim delovanjem luščilnih kislin in pomirjujočih sestavin posebej zasnovan za kožo, nagnjeno k nepravilnostim v odrasli dobi. Novi ultra koncentrirani serum Effaclar deluje v trenutku in vidno izboljša kožo že zjutraj po prvem nanosu.

 

 

Približno 40 % žensk med 20. in 40. letom trpi zaradi aken, kar pomeni, da to kožno stanje, ki ima pomemben psihološki učinek na samopodobo in samozavest, predstavlja težavo tudi po puberteti. Ženske s kožo, nagnjeno k nepravilnostim, imajo v primerjavi z najstnicami drugačna pričakovanja glede teksture izdelkov, ki jih uporabljajo. Poleg mozoljev in ogrcev so zanje velika težava tudi akne, ki so predvsem posledica neupoštevanja navodil dermatologa in uporabe preveč agresivnih kozmetičnih izdelkov (npr. mehanskega pilinga).

 

Izjemna učinkovitost v boju proti nepravilnostim in staranju kože

Effaclar Ultra koncenrirani serum ima viden učinek na videz kože, kar potrjuje 78 % uporabnic, ki so v samostojni raziskavi navedle, da je njihova koža videti bolj gladka, tekstura pa boljša že od prvega jutra. Visoka učinkovitost in vidni rezultati seruma so enako impresivni tudi po štirih tednih uporabe na mozoljih (–45 %), ogrcih (–20 %) in sledeh na koži (–49 %). Effaclar Ultra serum dokazano preprečuje ponovitev kožnih nepravilnosti tudi po prekinitvi zdravljenja.

 

Zmagovalna kombinacija aktivnih sestavin

Za najboljše rezultate na koži, nagnjeni k aknam v odrasli dobi, Effaclar Ultra koncentrirani serum vsebuje kombinacijo aktivnih sestavin v visokih koncentracijah, ki delujejo kot piling in pomirjajo kožo:

LHA (0,45 %): derivat salicilne kisline za nežen piling površinske plasti kože, ki odstranjuje odmrle kožne celice.

Salicilna kislina (1,5 %): naravno pridobljena iz rastlin in sadja, prodre globoko v povrhnjico, da bi očistila gube in preprečila kopičenja sebuma.

Glikolna kislina (3,5 %): naravno pridobljena iz več vrst sladkornega trsa, spodbuja obnavljanje kože, povečuje sijaj in kožo naredi čistejšo z vidnim učinkom na brazgotine.

Niacinamid (2 %): naravno ga najdemo v našem telesu in je znan tudi kot vitamin B3, krepi kožno pregrado, zmanjšuje videz por in temnih lis.

Termalna voda La Roche-Posay (2 %): pomirja kožo in zmanjšuje občutek nelagodja.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si