V Cvetličarno 26. septembra prihaja Hindi Zahra!

Razkrita prva izvajalka tretje sezone serije koncertov Musicology Barcaffe Sessions

 

 

Slovenska zgodba serije koncertov Musicology Barcaffe Sessions v svojo tretjo sezono na ljubljanskih tleh vstopa s francosko-maroško femme fatale žametnega glasu Hindi Zahro, pevko svobodnega duha, multiinštrumentalistko in kantavtorico, ki je vse svoje glasbene vtise ter življenjske izkušnje združila v edinstveno glasbeno kreacijo. Ljubitelje glasbe je obnorela s svojim čudovitim singlom Beautiful Tango, nato pa še z razprodanim prvencem Handmade, ki ga je leta 2010 izdala pri legendarni založbi Blue Note in s katerim je dosegla svetovni uspeh.

 

Hindi Zahra bo nastopila 26. septembra 2019 v ljubljanski Cvetličarni.

 

 

Leta 2015 je izdala svoj drugi album Homeland in se z njim odpravila na svetovno turnejo, ki še kar traja. Za njene koncerte velja, da nikogar ne pustijo ravnodušnega, zanjo pa, da igra do zadnjega atoma moči. Po selitvi v Marakeš se je posvetila sebi in odkrivanjem novih poti svoje avtorske glasbe, s tem popotovanjem pa je svoje pesmi opremila s čutnostjo, avanturističnim duhom in melanholijo. Hindi Zahra se s svojim nežnim mačjim glasom in prefinjenim občutkom za melodijo elegantno sprehaja med bluesom in soul-folkom, z občasnimi izleti v temnejše vode. Je dobitnica prestižnih glasbenih nagrad Prix Constantin in Victoires de la Musique.

 

Hindi Zahra bo svojo turnejo Musicology Barcaffe Sessions nadaljevala 27.9. v Zagrebu, sklenila pa 28. in 29.9. v Beogradu.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri