V dobrih rokah z Eucerinom

Zakorakali smo v obdobje, ko se skušamo pred mrazom čimbolj zaščititi in ko oblačenju ene plasti jopic in šalov čez drugo kar ni videti konca. Mraz je lahko med pohajkovanjem po prazničnih stojnicah še posebej neprizanesljiv do delov telesa, ki molijo ven iz toplega zavetja našega zimskega plašča.

Zima žal že tako in tako ni najboljša prijateljica naših rok in ustnic, ki pa jih prihajajoči decembrski čas še dodatno utrudi. Roke in ustnice so tiste, ki decembra voščijo in zaželijo vse najlepše. Praznični čas je idealna priložnost, da jim podarite najboljšo nego z Eucerinovimi izdelki za nego ustnic in rok.

Eucerin Lip Aktiv stik za nego ustnic z dekspantenolom in vitaminom E je nežen, a učinkovit balzam, ki pomiri in zaščiti hrapave in občutljive ustnice. Dekspantenol in vitamin E pomirita, navlažita in zaščitita kožo pred vsakdanjimi zunanjimi dejavniki, kot sta izpostavljenost UV-sevanju in šibko vlaženje kože.

E_lip_Activ

Eucerin Lip Repair balzam za nego ustnic je zelo učinkovit balzam z aktivnimi sestavinami dekspantenol in bisabolol. Balzam pomiri in obnovi hrapavo, razpokano in razdraženo kožo. Zelo suhe in razpokane ustnice oskrbi z lipidi in jih pomaga navlažiti in pomiriti, obenem pa jih ščiti pred okoljskimi obremenitvami, kot so prosti radikali.

E_Lip_repair

Eucerin Acute lip balzam za nego ustnic je zelo učinkovit balzam, ki v trenutku pomiri in navlaži zelo suhe in razpokane ustnice ter predel okrog ustnic. Edinstvena kombinacija aktivnih sestavin v Eucerin Acute lip balzamu za nego ustnic predstavlja zelo učinkovito rešitev za zelo suhe, razpokane ali hrapave ustnice. Balzam je primeren tudi za uporabo na predelu okrog ust in za stanja, kot so ekcem zaradi lizanja ustnic, heilitis ali suhe ustnice kot stranski učinek zdravil.

E_Acute_lip

Eucerin pH5 krema za roke s pH5 encimsko zaščito je izjemno nežna, a učinkovita krema za roke, ki aktivira obrambne mehanizme kože za dolgotrajno zaščito in vlaženje. Razvita je bila posebej za preprečevanje učinka teh dejavnikov, tako da zagotavlja do 18-urno zaščito pred izsušitvijo. Dekspantenol v formuli spodbuja celjenje ran.

E_PH_5

Eucerin obnovitvena krema za roke 5 % urea za suho do zelo suho kožo na rokah intenzivno navlaži in pomiri suho do zelo suho kožo na rokah, da postane opazno gladka in mehka. Krema je obogatena z ureo in laktatom, ki hitro pomirita celo zelo suho in razdraženo kožo na rokah ali kožo z ekcemom, tako da jo oskrbita z intenzivno, dolgotrajno vlago, ki jo potrebuje.

E_repair_hand

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si