V dvoje z drugo sezono na Kanalu A

Serija V dvoje sodi med ene izmed prvih VOYO originalov, ki so začrtali pot in še dodatno izpopolnili več kot pet tisoč VOYO vsebin, v katerih uporabnice in uporabniki uživajo kjerkoli in kadarkoli.

 

 

Druga sezona serije V dvoje novembra in decembra tudi na Kanalu A

Še preden bomo priča epilogu ene izmed najbolj priljubljenih serij, ki se dotika življenjskih odnosov, ljubezenskih zvez in nepredvidljivih situacij, si bo moč osvežiti spomin ob drugi sezoni na Kanalu A. Prve epizode bodo tako predvajane 26. in 27. novembra, pred UEFA Ligo prvakov, ob 20. uri, nadaljevanje pa si bo moč ogledati v enakem terminu, 10. in 11. decembra. Kaj pomeni, da bo uspešna serija prav pred prihodom tretje sezone navduševala gledalke in gledalke tudi na televiziji, odgovarja Luka Marčetič, igralec, scenarist in eden izmed režiserjev serije V dvoje:

»V dvoje je bila prva tovrstna serija, ki je odprla pot VOYO originalom. Po prvi sezoni nisem pričakoval, da bomo s serijo kadarkoli nadaljevali, zdaj smo pa že pri tretji, in sicer zadnji sezoni. Sam nisem oboževalec serij, ki se vlečejo čez nešteto sezon, tako da sem zadovoljen, da zaključujemo s tretjo sezono in gremo novim idejam naproti. Da pa je serija presegla svoje prvotne okvirje in bo predvajanja tudi na televiziji, v osrednjem terminu, pa samo pomeni, da smo kot ekipa lahko ponosni na doseženo in na odlično popotnico, ki nam jo prav ta referenca daje.«

 

Foto: Urša Premik

 

VOYO 29. novembra predstavlja tretjo sezono priljubljene uspešnice V dvoje

Tretja sezona serije V dvoje prinaša kombinacijo humorja, ki smo ga že spoznali v prejšnjih sezonah, širšo zgodbo in raznolikosti likov druge sezone. Obenem se loteva  novih tematik in večplastnih razmerij. Glavna lika Aleš (Luka Marčetič) in Sandi (Niko Zagode) uverturo zgodbe pričneta z obletnico mature, kjer spoznata, da sta edina, ki iz svojega življenja še nista naredila nič. Situacija se začne zapletati, ko na obletnici po dolgem času srečata staro simpatijo, za katero sta zmotno mislila, da je umrla.

Tretja sezona bo na voljo za ogled na VOYO 29. novembra. Prav tam pa si je moč ogledati tudi prvo in drugo sezono V dvoje.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si