V Europarku napovedali trende za pomlad-poletje

GRAZIA se je včeraj udeležila Europarkove pomladne modne revije, na kateri smo si lahko ogledali trende za prihajajoče toplejše obdobje.

Zbrane sta skozi blagovne znamke in njihove najnovejše kolekcije za pomlad-poletje 2016 popeljala prikupna igralka in voditeljica Ula Furlan ter priljubljeni novinar Nejc Simšič, za glasbeno poslastico pa sta poskrbela pevka Alya in raper 6Pack Čukur. Obiskovalci so si ogledali lepo število različnih stylingov za otroke in najstnike, barviti pa so bili tudi športni izhodi različnih blagovnih znamk. Ženske in moške modne kreacije pa so razkrile, kaj bomo nosili v prihajajočih toplih dnevih.

Foto4

Stilistka Ana Žvorc razkriva
Po besedah stilistke, koreografinje in nekdanje plesalke Ane Žvorc, bodo letos kraljevale rumene, oranžne in rdeče barve, svojo umirjenost pa bodo ženske izražale z nežnimi pastelnimi barvami in enobarvnimi outfiti. Resnične modne navdušenke ne smejo pozabiti na cvetlične vzorčke ter srajčke, pajace in krila iz džinsa, ki bodo letos spet »in«. Drznejšim predstavnicam ženskega spola vsestranska Ana Žvorc svetuje kombinacijo živih barv, s katerimi bodo zažarele v pomladno-poletnih izhodih. Pogumno naj nosijo tudi velike, barvne ogrlice, uhane ter večje število zapestnic, v modi pa bodo tudi velike torbe živih barv. Omare bodo popestrila dolga in krajša krila v ‘pliseju’. Pri čevljih se bodo ženske spogledovale z udobnostjo, od superg z malo dvignjeno platformo do balerink. Sandali in salonarji naj bodo v kombinaciji s strganimi kavbojkami, ‘oversized’ srajčko in nakitom.

Moški modni trendi
Tudi moški svet je navdušil s pravo modno poslastico. Tisti moški, ki je v stiku z modnimi trendi, bo zraven jeansa oblekel različne barve srajc in majic, od umazano roza, svetlo modre, svetlo zelene, do sive barve z aplikacijami, lahko pa tudi brez. K srajcam obvezno sodi tudi metuljček v različnih barvah ali vzorčkih. Veter modnih trendov je tako zajel tudi Maribor, ki po besedah Mariborčanke Ane Žvorc že krepko stopa v korak z modo in trendi. Ana modnim navdušencem in navdušenkam sporoča še, naj ne pozabijo na prave ali umetne usnjene jakne, plašče in pletenine, saj so večeri lahko tudi hladni.

Več utrinkov s včerajšnje revije pa v galeriji spodaj …

[sliderpro id=”740″]

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si