V jeansu od ponedeljka do nedelje!

hmprod

Najbolj prepoznaven rek številnih žensk je: “Brez jeansa mi živeti ni!” Logično, ko pa gre za temeljni kos vsake omare in nam dopušča tisoč in eno kombinacijo. Najbrž ni bolj enostavne osnove, kot če izberemo dober par kavbojk in na njem gradimo preostali stil. Kakšno moč ima dober kos iz jeansa, pa se zavedajo tudi oblikovalci in stilistki pri znamki H&M, saj so predstavili vodič, kako v jeansu preživeti vseh sedem dni v tednu. Njihovi stilski predlogi so resnično zanimivi in varirajo od športnega stila do elegance. Poglejte si predloge švedskega tekstilnega giganta:

Ponedeljek – čas za ravno krojene svetlo modre kavbojke in temno jeans jakno, pod katero naj blesti rožnat hoodie. Kanček elegance dodajte z belim čipkastim topom, ki naj kuka izpod puloverja, in kovinsko sijočimi športnimi copati.

hmprod (1)

Torek – idealen dan za spoj težkega jeans kombinezona in nežne bele čipke. Kombinacija, v katero se je Grazia zaljubila!

hmprod (2)

Sreda – sredina tedna zahteva sproščeno kombinacijo boyfriend kavbojk in udobnega športnega puloverja; kosa bosta v vsej svoji eleganci zaživela, ko jim dodamo sandale s petko.

hmprod (7)

Četrtek – jeans bo v kombinaciji s svilnatim kimonom in srebrnimi salonarji dobil res kul noto!

hmprod (3)

Petek – dan, ko se lahko delovni dan prevesi v večerno zabavo in ples. Skinny jeans dopolnite z elegantnim suknjičem in udobnimi, a “statement” gležnjarji.

hmprod (4)

Sobota – pozdravite vikend v kavbojkah z zvonastimi, nezaključenimi kavbojkami … in klasično belo srajco.

hmprod (5)

Nedelja – trenutek, ko naj namesto hlač pozornost dobi “oversized” jeans jakna!

hmprod (6)

Foto: H&M

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si