V kinematografe prihaja nova romantična drama!

Odlični Katherine Heigl in Alexis Bledel v romantični drami, ki v središče postavi istospolno zakonsko zvezoŽe v začetku prihodnjega meseca na velika platna prihaja romantična drama JENNY SE POROČI (Jenny’s wedding), v kateri bomo spoznali ljubečo in konvencionalno družino Farrell, ki nestrpno čaka, da si najstarejša hči najde tistega pravega in se z njim ustali. Resnici na ljubo so njihove skrbi povsem odveč, saj je Jennyjino srce že oddano, le da je tistega pravega zamenjala TISTA PRAVA. Razkritje Farrellovim dobesedno spodnese tla pod nogami, ko se po prvotnem šoku vedno bolj zapletajo v mrežo laži, da bi vsaj navzven ohranili videz povprečne družine in se izognili obrekovanju skupnosti. Ali bodo zmogli premostiti ovire in premagati lastne nesigurnosti, bomo izvedeli že 10. septembra, ko bo nevestama Katherine Heigl in Alexis Bledel v naših kinodvoranah zaigrala poročna koračnica.

Napovednik za film si oglejte spodaj …

Igralska zasedba: Katherine Heigl, Tom Wilkinson, Linda Emond, Alexis Bledel, Grace Gummer

Režija: Mary Agnes Donoghue

Scenarij: Mary Agnes Donoghue

O ZGODBI:

Jenny Farrell svoje homoseksualnosti ne skriva pred celim svetom, le pred svojo zelo konvencionalno in tipično družino ameriškega srednjega razreda. Zaveda se, da njena starša Eddie in Rose rada živita v svojem mirnem, poznanem in varnem svetu, ki bi ga v hudem strahu pred mnenjem skupnosti lahko ogrozil že najmanjši odklon od povprečja. Ta velik del sebe pa taji celo pred bratom in sestro, zato družina Farrell vzdržuje zlato pravilo, da je zlitje z množico boljše kot izstopanje.

Jenny je naveličana skrivanja, s svojim dekletom želi zaživeti polno življenje

Vse to spremeni en sam pogovor, v katerem Jenny z očetom razpravlja o motivih, ki ljudi privedejo do poroke. V tistem trenutku se odloči, da nad skrivnostjo, ki jo pesti, naredi križ in zaživi polno življenje.

Njena družina je skrušena, saj se boji obrekovanja skupnosti

Ko družini pove, da je njena sostanovalka Kitty pravzaprav njena zaročenka, se svet Farrellovih podre kot hišica iz kart. Starša sta pretresena nad dejstvom, kako malo poznata svojo hčerko, obenem pa se v njiju naseli globok strah pred obrekovanjem skupnosti. Jenny zato prosita, naj resnico o svoji spolni usmerjenosti zadrži zase.

Družina trumoma kopiči laži, ki sprožajo številne nesporazume ter razkrivajo dolgoletne zamere. Zakon njenih staršev je hudo načet, rivalstvo med potomci doseže vrelišče, Jenny pa v jezi končno izpostavi bojazljivost svojih staršev. Ker to stori v javnosti, se razkol med njimi le še poveča.

Eddie in Rose se znajdeta ujeta v mreži hinavščine, bojazljivosti in laži, ki sta jih sama ustvarila. Če ne bosta našla poguma, da presežeta lastne predsodke, bosta izgubila veliko več kot le spoštovanje skupnosti. Izgubila bosta tisto, kar jima je najbolj ljubo – njuno družino.

Foto: Karantanija Cinemas

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri